• doğaüstü düşünsel kabiliyetleri olan terör yandaşı varlıkların her şartta teröre lanet okuyanlara sormaktan çekinmedikleri bir soru.

    müthiş felsefi çözümlemelerle teröristlerin neden teröre meylettiklerini açıklayan bu soru sorucular, soruyu yönelttikleri cahil kişinin de bunu açıklamasını isteyerek o cahile cahilliğini ispat etmektedirler bir bakıma. zira kendileri teröristlerin neden terör estirdiklerini, müthiş analiz kabiliyetleriyle çözmüş ve yorumlamışlardır.

    her biri tek tek bir sokrates adeta...

    + sözlükte başıma geldi de yazasım geldi...
  • böyle bir şeyi düşünmeye değer bile bulmuyorum.
  • cevabinin savas sebep ve sartlariyla karistirilmamasi gereken bir sorudur. terorizm ile bir devletin digerine savas acmasi birbirinden cok farkli seylerdir. savas cok cirkindir ama terorle kiyaslandiginda en azindan her cagda kendince diplomatik protokolleri, usulu, adabi olmustur. teror ise bel altina vurmaktir, ayni kefede tartilmasi yanlistir.
  • zoologlara yöneltilmiş bir soru olsa gerek. galapagos ejderleri galapagos adasına nasıl ulaştılar ? penguenler uçma yetilerini nasıl kaybettiler ? teröristler neden dağa çıktılar ? afrika kökenli örümcekler asya'da nasıl koloni kurdular? kuşlar göç yollarını nasıl buluyorlar ? soruları gibi.
  • --- spoiler ---
    niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen dağ... uzakta değildir.

    buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya?!
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap