• son zamanlarda dikkatimi çeken hadise.
    tesettürlü kızların arkadaşlarıyla birlikte bara gelip hoplayıp zıplayıp eğlenmeleri ve bunu kimsenin yadırgamaması, beni hem sevindiriyor hem de düşüncelere sevk ediyor. gerçekten gelecekte farklılıkları bir kenara bırakan bir nesil mi yetişiyor, yoksa artık kimsenin başka biriyle uğraşacak takati mi yok? ya da (örnek bulamadım şuan) tam tersi bir durum olsa, tesettürlü kızlar aynı olgunluğu gösterirler mi?
    kafamda deli sorular.

    not: yer antalya.

    edit : o sırada barda ne yaptığımın konuyla alakası olmadığından, o kısım çıkarıldı.
  • tesetturlu kiz fantazisi olanlarin hedefi olacaktir.
  • banane sanane onane bizene sizene onlarane abi abla dayı hacı bilader ister çarşaf giysin ister çikinovski isterse çırılçıplak dolaşsın hür irade ulan!
  • kendileri de bir gün başkalarının yaşam tarzına saygı göstermeyi öğrenirler umarım.
  • şimdi, kimsenin laf söylemeye hakkı olmadığı kızdır öncelikle ki muhafazakar bir erkek olarak çok haz etmesem de ben de pub ya da barlara girerim eğer yanına gideceğim insanlar alkolde diretiyorlarsa. ben bu mekanlarda alkolsüz içecek bulurum ama bu insanlar benim her zaman takıldığım mekanlarda alkollü içecek bulamazlar.

    diğer taraftan bir tezat yaşayan kızdır inancına göre alkolden geçim sağlayan bir kişiye/tüccara/dükkana ancak son çare olduğunda gitmelidir fakat eğlence zaruri değildir, o halde bu mekana girmesi caiz de değildir.

    edit: suserlardan çok tepki geldi, arkadaşlar ben bu entryi bu olguyu normalleştirmek için girmedim. başı kapalı kadına mekruh olan elbette ki bana da sana da mekruh. benim amacım sadece insanların bu tezatlara rağmen gitmeye karar verebildiği noktasına dikkat çekmek idi. gerisi giden kişiyle allah arasında.
  • inandığı gibi yaşamayan boş insanların eylemidir. içimden sayısız hakaretler etmeme rağmen bunu sesli olarak dile getirmeyip saygı duymayı tercih ederim.
  • size ne size ne hür iradesiyle ülen!
  • eğlenen kişinin tesettürlü olduğundan hareketle islam inancını benimsediğini varsayıyorum.

    eğer alkol kullanmıyorsa kendisi adına sorun yaratmayacak olan hadisedir.

    islam dinine göre alkol kullanımı haram ancak bildiğim kadarıyla hoplamak serbest.
hesabın var mı? giriş yap