• beyninin icindeki mahrem noktalari halka acan sahisa
    bence teshirci degil salak denir.
    herkezin kendi beyninde hafizasinin karanliklarinda kalmasi gereken anilari vardir. eger ki bu anilar public ortamlarda ortaya atilirsa kotu olur.
    tecrubeyle sabittir.
  • kiyaqfet balosu için seçilecek kiliklardan biridir... paltonun içine kişisel manyakliğiniza göre bişeyler giyer ya da giymezsiniz, sonra da açar sağa sola gösterirsiniz... ben ödül almiştim zenci çükü motifli boxer'im ile...
  • yazarlar bunların enlerindendir.
  • (bkz: huzursuz)
    (bkz: widowmaker)
  • uygun bir pazarda malını sergileyen pazarcı.
    (bkz: exhibitionist)
  • yaşadıklarınızı kitap yaparsanız yazar, mektupta yazarsanız ve gönderirseniz gönderen, göndermezseniz göndermeyen, sözlüğe yazarsanız teşhirci olursunuz.
    aynı şekilde yazılanları bir kitapta okursanız okur, size yazılan bir mektupta okursanız alıcı, size yazılmayan bir mektubu açıp ya da sözlükte takip edip okursanız röntgenci olursunuz.
    her halukarda yazılan her şey sadece yazıdır. oysa "tek teselli yazı hariç" bir de şu vardır : hayat.
    bonus olarak bunlarla uğraşmak yerine (bkz: get a life)
  • bedensel ve düşünsel olarak ikiye ayrılabilir teşhircilik belki de.
    bedensel teşhirciler vücutlarının ne kadar genelde mahrem diye tanınan kısmı varsa kamu hizmetine sunmaktan haz alırlar.düşünsel teşhirciler de benim de içinde olduğum bir çok ekşi sozluk yazarı olmaktadır.(tabi bu ekşi sozlukten başka yerde olmaz bunlar demek değildir.)zira ekşi sözlükte kişisel ilgi alanımıza giren bir çok konuda düşüncelerimizi afiş ederek hatta bazen bunu rahatsız edici bir tonlamayla yaparak dikkat ve ilgi çekmek iğnelenmek tartışmak hatta canımız kavga etmek istiyorsa kavga etmek amaçlı kullanırız.bu aslında bi nevi teşhirciliktir içini açarsın girmeye çalışana dalarsın şeklinde....(dalmak iyi de kötü de anlamlarında olabilir burada...)
  • ekşibitionın sözlük yazarlarının oralarını buralarını göstermeleri için fırsat tanıyan yeni kategorisi..
  • henüz bir kısım sözlükçülerin oraları buraları kategorisinin popülaritesini yakalayamadı. bunun da bazı sebepleri var.

    birincisi ekşibition bünyesinde yer almasından kelli buraya yüklenen resimlerin sıradan olmama şartı gibi bi zorunluluk var sanılıyor. oysa tıpkı o eski kategorideki gibisinden vesikalık resimler de konmalı, illa ki resimlerde bi sanatsallık ya da espri ya da bi ilginçlik aranmamalı.

    ikincisi -ki bu benim naçizane fikrim- altında yorum yapılabilmesi. bu yorum hedesi resim yükleyecek kişinin bilinçli/siz çekinmesine neden oluyor. teşhirci kategorisindeki yorumlar kaldırılsa bence çok daha popüler olabilir sayfa.

    üçüncüsü henüz uçurumdan aşağı yeteri sayıda koyun atlamadı. daha doğru ifadesi belli bi eşik enerjisi aşılmadı. eğer yeter sayıda insan resim yüklerse eminim başka insanlar da gaza gelip resim yüklemeye başlayacaktır.

    hah sonunda kameramıza kavuştuk, önümüzdeki bi hafta içinde kendi üstüme düşeni yerine getirip başımı kıçımı her tarafımı koyacağım bu sayfaya.. darısı hepimizin başına.
  • eksibitionda artık olmayan kategori.

    şöyle de bir açıklama iliştirmişler:

    "teshirci kategorisi
    selam, cok tatlisiniz...

    biz artik icerisinde (ufakliklar haric. onlar cok sevimliler) insan uzvu barindiran fotograflari yayinlamayacagiz. gecmiste gonderilenler duruyorlar ama teshirci kategorisi tarihe karistigi icin kolay kolay erisemezsiniz. ana sayfada duranlari da ucurduk.

    konu ile ilgili oneri ve sikayetleriniz icin seye basvurabilirsiniz.

    tesekkurler, cok tatlisiniz.

    edit: 30 ekim 2011, pazar (bkz: #25958967)
    (byron, 30.10.2011 16:14)"
hesabın var mı? giriş yap