• shiftdelete.net'in twitter sayfasında denk geldiğim ilginç karşılaştırma. buradaki bilgilere göre tesla, fiyatı ve performansı ile bugatti'nin eline veriyor.

    https://pbs.twimg.com/…ia/dpj5nrfwkaapocm.jpg:large
  • tesla'ya sözüm yok ,ancak bildiğim kadarıyla roadster'in fiyatı henüz açıklanmadı, karşılaştırmaya fiyatı nasıl ekleyebilmiş bunlar ?
  • elektrikli arabalara hizlanma konusunda kanimca farkli bakmak gerekir, motorun potansiyel torkunu kalkarken kullanabilirler ki bunu icten yanmali motorlar belli devir araliklarinda yapabilir. 0-200 arasi hizlanmalarda tesla iyi olabilir ama 200-400 arasi hizlanmalarda eminim chiron teslayi gececektir. tabii benim icin 200-400 arasi hizlanma cok onemli oldugundan fiyati da beni cok uzmediginden bugatti ilk tercihim olacaktir, evet.*
  • chiron alacak kadar parası olan adam, chiron'un yanına tesla roadster 2.0'ı da alabilecek rahatlıktadır. verimlilik konusunda tesla'ya diyecek bir şey yok fakat chiron'a bakacaksak, her ne kadar turbo beslemeli de olsa 8.0 litre ve 16 silindirli bir motora sahiptir ki spor otomobiller konusunda hissiyatın ne kadar önemli olduğunu bilenler bu aracın vereceği zevki az çok gözünün önüne getirebiliyordur.

    kısacası kıyas yapmak gereksizdir diyebiliriz. seçim meselesidir. ben o kadar zengin olsaydım ikisini de satın alırdım.
hesabın var mı? giriş yap