• yataş'ın uyku kalitesini %99'a çıkarttığını iddia ettiği yeni yatak tasarımı. manyetik ipliklerle örülmüş tesla kumaştan yapılan yatak, vücutta oluşturduğu manyetik alan sayesinde melatoninin düzenli salgılanmasını sağlıyormuş.

    merak ettiğim şeyler şunlar:

    1- manyetik ipliğe bu özellik nasıl kazandırılmış? bildiğimiz gibi bir manyetik alan oluşturmak istiyorsak buradan elektrik akımı geçirmemiz gerekiyor. yatakta bu nasıl gerçekleştirilmiş, iplik nasıl manyetik olmuş?

    2- oluşturulan manyetik alanın şiddeti nedir?

    3- vücudun uzun süre düşük de olsa manyetik alana maruz kalmasının negatif başka etkileri olabilir mi? bu araştırılmış mı?

    biraz araştırdım ama ayrıntılı bir bilgiye ulaşamadım..
  • almayın. bir tarafı göçük ve yatılacak gibi değil. servis çağrıldığında da vücudunuz henüz alışmadı diyorlar.
  • bende aldım geçen sene. eşimde iki fıtık bende de fıtık başlangıcı var. bize uygun olmadığını düşenmeye başladım. hangi yatağı önerirsiniz bilen, anlayan varsa yeşillendirebilir mi?
  • servisin gelip yatağın hakikaten yamuk olduğunu tespit ettiği ancak yatağı ayda bir çevirmek gerektiğini belirterek ayrıldığı yatak modelidir. yatağı çevirdik hala aynı.
  • bunun visco yastık olan ürününü kullanıyorum. uykuda cidden fark yaratıyor. net hatırladığım 3-4 rüya ile ve kendi standartlarıma göre iyi dinlenmiş olarak uyanıyorum. derin uyuyorum. ondan önce beğenerek kullandığım visco therapy boyun yastığı ile ikisini birlikte kullanıyorum yüksek yastık sevdiğim için. ama ezkaza üstteki yastık boyun yastığı olur da öyle uyursam yorgun uyanıyorum.

    eğer denek arayan rüya laboratuvarları varsa beni bu yastıkla beraber alabilirler. haberleri olsun.
  • almayı düşünen varsa 2 kez düşünsün

    2019 mayısta aldığım yatak şuan sırt ağrıları çekmeme neden oluyor

    şikayetleri görmeniz lazım

    1

    2

    bu çukurlaşma sizin sırtınızı maalesef aşırı ağrıtıyor

    birazdan tüketici hakem heyetine görsellerle birlikte şikayetimi yazıyorum 3 ay sonra editlerim durumu
  • bu yatağı almayı düşünen varsa lütfen vazgeçsin. bakın bunu herhangi bir hırsla veya kızgınlıkla yazmıyorum. zaten bir hafta önce başka marka yeni yatak aldık. yataşa uğradığımızda bu modelin hala satıldığını gördüğüm için tekrar yazıyorum. bu yatak yüzünden her gece yatmak artık stres haline gelmişti. salonda koltukta yatmak daha cazipti. servisi üç defa çağırdık. üçünde de yattıkça alışırsınız cevabını aldık. yatağın sadece ortası rahat çünkü yan tarafları göçük. üstteki kullanıcıya aynen katılıyorum. fotoğraflarda görülenin aynısı bizimkinde de var. biz çektik siz çekmeyin.
hesabın var mı? giriş yap