• 1969 erzurum doğumlu televizyon dizi bölüm oyunculuğu yapan , 40' dan fazla projede çalışan, kendisine has sokak kültürünü izleyiciye aks eden başarılı bir oyuncudur.yapımcı firma ve hocaların sanatın sadece para olduğunu benimsemelerine karşın tevfik aydın hiç bir oyununu yürekten oynamadığını belirterek gerçek oyunun seyircinin hayatına bir nebze de olsa hayatına bir şeyler alıp uygulamasıdır diyerek gönülleri feth etmiştir.artık türkiye'de hiç bir projeye katılmayacağını üzülerek açıklamıştır.
  • çalışanlarının
    müşterilere
    nazik
    davrandığı
    ender
    saatçilerden.
  • meistersinger gibi ruhu olan, tarz sahibi bir mekanik saat markasının distribütörü olan saatçi.
  • 6 haziran çarşamba günü tevfik aydın'ın sirkeci'deki mağazasına gittim. böyle kuşaktan kuşağa geçen bir yapının içinde misafir olmak çok güzeldi.

    sevgili tissot'um da bakıma ihtiyacı vardı. (güngörmüş saatler arada sırada bakımdan geçmelidir.) aslında tissot'mu aylardır bakıma vermeyi düşünüyordum. fakat aramızda nasıl bir bağ oluştuysa artık bir türlü tissot'mdan ayrılamıyordum.

    saati verirken, kendimi efsanevi kitap 'yüzüklerin efendisi'ndeki, esiri olduğu güç yüzüğünü kaptıran gollum gibi hissettim. elim titreyerek ömer bey'e uzattım saatimi (kıymetlimisss).

    (http://mekaniksaat.blogspot.com/…gollum-tissot.html)
  • kibarlığı ile her zaman kendisine hayran bırakan ömer abinin saat bilgisi ve titizliği tartışılmaz ayrıca ülkemizin sayılı marka değerlerinden biri olan yüzyıllık markalar derneğinde yer alırlar.
  • çalışanlarının işlerine olan saygısı ve müşteriye yaklaşımı ile bu dünyadan değilmiş izlenimi veren firma. söylemesi ayıp yılbaşı için hanım buradan bana bir saat almış. gayet güzel şık bir şey. ama aklımızda kalmaması için kanyon mağazası'na gidip diğer modellere de bakalım dedik. eşimin aldığı saat ve bir üst modeli arasında kararsız kaldım ki üst modeli yaklaşık 300 euro daha pahalı. buna rağmen adamlar eşimin aldığı saatin daha güzel ve daha şık olduğunu, üst modele hiç gerek olmadığını söyleyip durdular. daha çok kazanacak olmalarına rağmen bir kere bile üst modele yönlendirmediler. bu devirde böylesi bir yaklaşım gerçekten inanılacak gibi değildi. böyle insanların hala ticarette var olabilmeleri çok önemli. allah bol kazanç nasip etsin.
  • personelinin dil bilgisi konusunda eksikliği var, bilgileri olsun: http://i.hizliresim.com/qrmg3r.jpg
  • mondaine marka saatlerin türkiyedeki tek satıcısı. çok pahalıya satıyorlar o ayrı mevzu. buradan kınıyorum kendilerini.
  • sattığı tissotlar sertifikalı ve orjinal midir merak içindeyim cunku piyasadan epey uygun fiyatları var. enteresan geldi bu durum
hesabın var mı? giriş yap