• 16 aralık'ta yayın hayatına başlayacak olan dergiymiş. eğlenceli bir şey olacağa benziyor. twitter

    ek: bir de şarkı yapılmış dergiyi anlatan. sözlerini de yazalım tam olsun.

    bir kalem, bir kâğıt
    biraz kahve beyine yakıt
    bir yanda somut kelimeler
    bir yanda lakayt
    sayfalar dolusu harfler çizgiler
    deyimler ve kelimelerden kurulu başyapıt
    ve son tahlilde gerçek dünyadan çık
    düş kur aylık
    düştüğün en kıyak tezgâh bu apaçık
    yastıkaltı hayallerine destek oluruz artık

    protez bilgiler değil, protest ilimler
    ansiklopedik olmasa da antikahraman bireyler
    sevenler sevmeyenler tadını bilmeyenler
    herkese burada gayet rahat
    üretken beyinler

    yine oldu sabah
    bazen dram
    bazen mizah
    bu geldiğin en güzel tezgâh
  • zeki müren posterine ve yazar kadrosuna bayıldığım dergi. ilk sayısına escobar’ın oğlu da yazmış.
  • bayi rafında karizmatik duruşuna tutulup aldığım dergidir. escobar kapağı yapmışlar ilk sayılarında escobar’ın oğlu yazmış. ek olarak kötülükle ilgili güzel yazılar var. bu yazar kadrosuyla böyle bir mizah anlayışını tutturmak zor ama başarmışlar gibi görünüyor. yeni akım dergicilik can çekişmeye başlamışken umarım ilaç olur.
  • bugün inceleme fırsatı bulduğum dergi. elisa almina'nın karşı pencere isimli öyküsünde, durup üzerinde düşünmek istediğim bir bölüm vardı.

    "insan birçok hikâye dolaşıp eğlenebilir ama eninde sonunda, gücünü gerçekliğinden alan acıklı hikâyesine geri dönmek isteyecektir."
  • çok dergi gördüm ama şarkısı olan dergiyi ilk defa görüyorum. şarkıları güzel ve iddialı, yazar kadrosu çok temiz isimlerden oluşuyor. kapak hep böyle ''mağdur temiz kalpli isimler mi olacak lan'' diye düşünmüş olacaklar ki pablo escobar'ı yapıştırmışlar. narcosvari bir kurgu ve güzelleme beklemeyin ama içeride gayet escobar'ın kötülüğünden bahseden yazılar var. acayip kafa açıcı. sarı celal ve ''escobar'ı giydir'' köşeleri muazzam komik.
    escobar'ın eline bim poşeti tutuşturdum öyle takılıyor.
  • tercih edebileceği binlerce isim varken halihazırda yayım hayatını sürdüren bir fanzinin adını kullanmakta beis görmeyen dergi.

    https://twitter.com/…nzin/status/941554570311987201
  • ülke mizahının geldiği elim noktayı göstermesi açısından ibret vesikası dergi.
  • yeni kültür sanat edebiyat karma dergi. diğerlerinden farkı, daha fazla görsel barındırması ve grafik romana göz kırpan öyküler barındırması.
  • yeni çıkan edebiyat mizah dergisi... ilk sayıdan escobar gibi doğrudan ilgi cezbedebilecek bir figür seçmeleri mantıklı olmuş... umalım ileride iz bırakıcı çokça iş yaparlar...
  • bu menemen çağı dergilerinden gına gelmedi mi? allah aşkına almayın da yaptıkları baskı masrafıyla icradan götlerini kaldıramasınlar.

    http://www.diken.com.tr/…-isim-hirsizligi-suclamasi

    isim hırsızlığı ve etikle ilgili tartışmaya da dava açarız bak haa! diye cevap verecek kadar da alt kültür destekçisi kendileri. helal olsun. bunlara kim nasıl prim veriyor hayretler içerisindeyim.
hesabın var mı? giriş yap