• tff'ye adaleti hissettirmek adına yapılabilecek bir şey. bugün atıf keçeci böyle bir fikir koymuş; çok doğru bulduğumdan burada paylaşayım dedim.

    süper kupa maçının evsahibi ne beşiktaş ne de konyaspordu. maç samsun'da oynanmakla evsahibi de tff'ydi.

    tff bu maç özelinde passolig sistemini devre dışı bırakmış, güvenlik önlemlerini yeterli ölçüde almamış ve neredeyse faciaya ramak kalmışken belki bir kaçı hariç beşiktaşlı taraftarların sahaya girme deliliğini yapmaması sayesinde tabiri caiz ise direkten dönülmüştür.

    ancak şu korkunç tabloda kusur tff'de olduğu halde fatura kulüplere kesilmiştir. hele ki beşiktaş'a verilen cezanın hiç bir anlamı yoktur.

    şu halde maç bileti almış, kombine almış adamın hangi dahli vardır ki bilet bedelini ödediği maçı statta izlemekten mahrum bırakılıyor.

    tff'nin kararları yargı denetiminin dışında; fakat her gerçek ve tüzel kişi gibi kusurlu ihmali/icrai davranışıyla neden olduğu maddi/manevi zararı tazmin etme yükümlülüğü mevcuttur.

    konyalıları bilmem ama beşiktaşlılar organize olsalar ve binlerce kişilik usturuplu bir maddi manevi tazminat davası açsalar, tff'ye bin yılda edinemeyeceği bir ders verilebilir kanaatindeyim.

    bundan böyle de gerek organizasyon yaparken gerek ceza belirlerken çok daha dikkatli ve hakkaniyetli olmaları gerektiğini sonuna kadar hissederler.

    keşke organize olunabilse..
hesabın var mı? giriş yap