• (bkz: türkiye futbol federasyonu) ve mevcut hükümetin yıllardır yaptığı sistematik düşmanlıktır. bugün açıklanan harcama limitleri ile fenerbahçe'ye karşı aldıkları saf iyice belli olmuştur.

    biz fenerbahçe taraftarlarının yapması gerekenler;

    -beinsports iptali.

    -seyircili oynanacak tüm maçlarda stadı ağzına kadar doldurup, 90 dakika boyunca gerekli yerlere tribünden gerekli mesajın verilmesi.

    -zaten düşük sayıda olan akp seçmeni fenerbahçe taraftarının sandıkta gerekeni yapması.

    yönetimin yapması gerekenler;

    -kimilerinin yaptığı gibi 50 bin euro bedelle oyuncu alıp o oyuncuları 10 bin euro gibi komik rakamlara sözleşme yapmak :)

    -türkiye cumhuriyeti devletinin bakanlarının açık açık malum kulübü destekleyip, ceza öncesi ve sonrası limitleri ile nasıl oynandığını bas bas bağırması.

    -gerekirse tüm maçlara gençler ile çıkıp, fenerbahçe'ye fiilen olmasa da mantıken ligden çekmek.

    -borcu fenerbahçe'den aşağı kalmayan galatasaray'ın bu bütçeyi nereden aldığının ısrarla takipçisi olmalı.

    bu büyük camia sizin iğrenç oyunlarınız ile yıkılmaz, biz buradayız. hodri meydan.

    (bkz: beinsports iptal)

    (bkz: arın'a umut ol)
  • "biz bu sene şampiyonluk peşinde falan değiliz, bu sene tek uğraşacağımız şey bizimle ne derdinizin olduğunu cümle aleme göstermek. kendiniz çalın kendiniz oynayın orospu çocukları"
    gibi bir açıklamayla yanıtlanması gereken beyhude çaba
  • o bankalar birliği yapılandırmasını imzalamadıkça deliriyorlar.

    gerekiyorsa küme düşelim, maçlara u21 ile çıkalım ama o anlaşmayı imzalamayalım.

    bizim kara gözümüze düşman değiller, istediklerini alsalar meydanı bırakacaklar ama deliriyorlar. fenerbahçe'nin tapusunu fetö alamadı şimdi kimlerin almaya çalıştığını gslisi bjklisi hepsi biliyor bence.

    alamayacaksınız kulübün anahtarını.

    benim tanıdığım ali koç size bu kulübün anahtarını vermeyecek.

    kahpeler sizi.
  • mesleğim gereği finans ve bilanço analizine hakimim fakat bu federasyonun bu limitler ile alakalı formülün nasıl olduğunu anlamıyorum.

    bu kıssadan hisse olarak bankalar birliği ile anlaşmayı yapıp devlet'e teslim ol yoksa sana hiç bir şekilde hareket alanı bırakmayız mesajıdır.
  • dusmanliksa dusmanlik. bundan sonra bizden sizin futbol markaniza 1 kurus katki yok. basaksehirlilerle trabzonlularla size mutluluklar.
  • vatan elden gidiyor sozlerini hatirlatmistir ve hala aktif olduklari alenen ortadadir. devleti bu gormemezlikten gelme tavrini birakip goreve davet ediyorum.
  • futboldan soğuttunuz ya, harbiden bıktık.
  • daha önce benzeri görülmemiş boyutlara ulaşmış olan düşmanlık. insanın aklıyla alay eder derecesinde açıklanan limitlerle fenerbahçe bırak futbolcuyu kondisyoner bile transfer edemiyor şu an itibariyle.

    ezeli rekabet, ebedi dostluk, fair play, spor falan yalan olmuş. herşey fenerbahçe düşmanlığı üzerinden dönüyor.

    (bkz: allah belanızı versin)
  • ağlak uşaklığı yapan eskilerin ardından yenilerine piyon olmuş yönetim ile gerçekleştirilen durum. babadan oğula nesil bunlar nesil.
    hangi şekle bürünürseniz bürünün, 3 temmuz’da başaramadığınız gibi yine başaramayacaksınız. babanız da, reyisiniz de, hocanız da gelse fenerbahçe yıkılmaz!
  • yıllık 800 milyon tl gelir elde eden kulübe yaklaşık yüzde 30 harcama limiti açan tffnin, maaşları dahi ödeyemeyen bir takıma 500 küsür milyon limit açmasıyla kime düşman kime dost olduğu açık açık görülmüştür.

    26 yıllık üyemiz cumhurbaşkanının fenerbahçe düşmanlığı yapan devlet kurumları ve tffye ses çıkarmaması ise abestir.

    sessiz kalmayıp zaten sıkıntılı olan yayıncı kuruluş üyeliklerine iptal etmeliyiz.

    (bkz: #beinsportsiptal)
hesabın var mı? giriş yap