• twitter'a login olunca ekranda beliren yazı. insanın ister istemez yek yea diyesi geliyor.
  • playstation plus temmuz ayı bedava oyunları arasında yer alan muazzam oyun. bildiğiniz bütün board gameleri unutun, arkadaşlarınızla inanılmaz keyifli vakit geçiriyorsunuz. tam bir kalabalık ev parti oyunu. maksimum 6 kişiye izin veriyor.

    oyun temel olarak birbirinizi tanıma üzerine kurulu diyelim. sorular geliyor, ne kadar ortak cevap o kadar puan.
  • bizi eve bağlayan oyun , çok eğlenceli .
  • yakın arkadaşlarla oynayınca keyiflendiren oyun.
  • ps plus üyeleri için bir zamanlar ücretsiz olarak verilmiş oyun. bununla birlikte bazı uncharted the lost legacy kutularının içerisinde bulunan kod ile de sahip olmak mümkündür.

    bu vesileyle elimde bulunan 1 adet kodu ihtiyaç sahiplerine bağışlayabileceğimi belirtmek isterim.

    edit : kod uçtu.
  • 2 kişi 2-3 oynayıştan sonra bayıyor.
    kalabalık bir grupla (max 6) belki daha uzun soluklu vakit geçirilebilir.

    bana göre "çizim" bölümleri saçma. insanları daha çok birbirine düşürebilecek tipte sorular hazırlanabilir. hatta "x kartlı kişi şöyle şöyle bir durumda z kartlı şu kişiye şunu yapardı" gibi oyuncuların birbirleriyle alakalı sorular oluşturabilir daha fazla.

    bu ay ps plus için bedavadır.
  • 4 arkadaş oynayıp, oldukça eğlendiğimiz oyun. ama bir kere oynayıp bıraktık. üst üste iki kere oynasak eminim ikinci oyunun ortalarında sıkılmaya başlayacaktık.

    yarın ya da haftaya bir daha oynasak yine ilk oyun kadar zevkli olmaz sanırım. farklı arkadaş gruplarıyla oynamak lazım ve bence kesinlikle samimi arkadaşlarınız olması lazım.

    sony buna benzer daha çok oyun yapacağını söylemişti. kısa zamanda görürüz umarım ve yeni oyunlar da that's you kadar zevkli olacaksa, sony'e beslediğim nefret duygusu yerini sevgiye bile bırakabilir.
  • aylardır plus’la ücretsiz verilen ve inatla indirmediğim oyundu.

    bu akşam “bir bakalım, neymiş” dedik. bu denli eğleneceğimi bilseydim daha önce indirirdim. resmen gülmekten yanak kaslarım acıyor.

    3 kişiyle bu kadar iyi vakit geçirdik, 6 kişi ile çok daha eğlenceli olur.
  • evde arkadaşlarınızla toplandığınızda ps4 üzerinden oynayabileceğiniz müthiş bir "kutu oyunu" alternatifi. eğer tabu, crainium, trivial pursuit gibi parti oyunlarının gediklisiyseniz garanti veriyorum "that's you" size ilaç gibi gelecek. ne kutu derdi var, ne kart, pul, piyon... oyuncular tüm etkileşimi akıllı telefonlarından sağlıyor ve hiçbir bağlantı sorunu, gecikme yok. akıyor.

    playstation türkiye'nin böyle bir oyunu gayet güzel çevirip, seslendirip yerelleştirmesi harika olmuş. henüz 4 - 5 kere, "uzun oyun" modunda genelde 6 kişi oynadık. içerik ve soru çeşitliliği konusunda ömrünü kaçıncı oynayışta doldurur bilmiyorum, şuan gayet keyifli gidiyor. ki sanıyorum kendiniz de özel olarak soru hazırlayabiliyorsunuz, bu da tabu gibi kutu oyunlarında hiçbir zaman yapamayacağınız bir şey.

    bir parti oyunu geek'i olarak bu oyun 'olmuş' diyorum, "that's you" kesinlikle bol misafiri olan bir ev sahibinin gönül rahatlığıyla alabileceği bir oyun. üstelik psn plus üyelerine şuan bedava.
  • knowledge is power çıktığından beri oynamadığım oyun. biraz vefasız hissediyorum kendimi.
hesabın var mı? giriş yap