• allık ve pudralarının içinde paraben bulunmayan, şahhhane tasarımlara ve uygun fiyatlara sahip, benefit'le aynı ayar sayılabilecek kozmetik markası.

    edit: benefit'le retro ve güzel ambalaj konusunda aynı ayar sayılabilir elbet.

    edit üstüne edit: allık ve pudralarda talk yok, bu açıdan değil benefit'i, estee lauder'i bile solladı geçti. ayrıca downboy ve fratboy allıklarda sim, shimmer vs. gibi iticilikler de yok, bu da çok şahane bi özellik. ve türkiye fiyatları gerçekten çok uygun, bakmayın burda gratis'te falan satıldığına, yurtdışında gayet sephora bünyesinde de satılan bir marka bu. bir bu, bir de too faced yeni favorilerim.
  • hepi topu bikaç makyaj malzemem var ve onlar tamamıyle yetiyorlar bana. ama yani kardeşim, bu kadar da güzel ambalaj olur mu yahu?
    yarın gidip hepsini, hepsini, allığını kapatıcısını pudrasını rujunu almak, evimin bir köşesinde yer açmak istiyorum.
    ruja diil ama ya, o güzel diildi.
  • farları fazlaca simli, gündüz makyajında asla kullanılmaz. bi de fazlaca ucuz, insan almaya çekiniyor.
  • 13 amerikali hatunun ve 3 kopegin butun isin altindan kalkarak yonettigi the balm kozmetik sirketi butun yeni yatirimcilara kucak acmis sehir olan californiya da bulunmakta.

    gunluk makyaj icin onlarca urune ihtiyac olmadigini savunan bu marka sayica az urunuyle piyasada. urunlerin gelisim asamasi kurucusu tarafindan kendi mutfagindaki denemelerle baslamis.

    tasarimlari sahane olan bu urunleri elinize almasi bile ayri bir zevkli.
  • nude rujunun tonu gerçekten hoşuma gitti.
    marka ucuz olduğu için kullanmaktan çekinmeme rağmen dayamadım ve aldım. kokusu güzel değil ancak dudakta oldukça hoş görünüyor.
  • diğer ithal ürünlerin fahiş fiyatlandırılmasından mütevellit , diğerlerinin yanında ekonomik gibi görünen marka . 40 lirayı bir allığa verip aman ne ucuz oldu en ekonomiğinden diyemiyorum, fakir miyim neyim ? ancak gratis online satış başlatsın kampanyası için başka bir sebep türkiyede sadece gratis mağazalarında satılması .üşenmiyorum arkadaşım .dağ başında çalışıyorum , hala bakkaldan alışveriş yapılan yerde ikamet ediyor , 36 saatlik mesaime , hafta sonlarına rastlayan nöbetlerime selam ederken böyle çalışıp hala neden fakir olduğumu düşünmekten kendimi alamıyorum . biraz dağıldı, evet .
  • gratis de ürünlerinin bitkisel olduğu söylenerek satılan makyaj malzemeleri üreten firma.
  • the balm'ın stainiac beauty queen adındaki ürünü ; dudaklara sanki kiraz yemiş görüntüsü,yanaklara ise azcık tokat atılmış havası veren bir ürünüdür.
  • hot mama adında bir allığı var bu markanın. hayatımda gördüğüm en güzel allık. yumuşacık oluşuyla, tatlı pembemsi rengiyle narsın meşhur allığından da mac ten filan da öne geçti benim için daha ne olsun. hep kullanırım ki ben bunu.

    http://www.thebalm.com/makeup/mama.htm
  • gratis'teki bayram indiriminden yararlanıp makyaj öncesi kremini aldım. aşırı memnunum, bütün gün makyaj çıkmıyor, ayrıca cildi de besliyor. rengi de pembe falan aşırı tıtlı allam yaa.

    http://www.thebalm.com/makeup/timebalm_primer.htm
hesabın var mı? giriş yap