• muhteviyatında robert de niro, robin williams, susan sarandon, diane keaton, amanda seyfried, katherine heigl, topher grace, ben barnes bulunan aşure kıvamında film. love actually sonrası pek moda olan "hollywood yıldızlarının tek filmde toplaşması" temalı bir romantik komedi. gerçi böyle bol yıldızlı olup da love actually tadını veren çıkmadı şimdiye kadar ama robert de niro ve robin williams reyizlerin hatrına kayıtsız kalınmamalı yine de.

    amerika vizyon tarihi 26 nisan 2013 olarak belirlenmiş.
    http://www.imdb.com/title/tt1931435/
  • türkiye'de bir sonraki hafta vizyona girecek olan filmdir.
  • dünyanın en sikindirik filmi filan olabilir. o kadroyu nası piç edersin sen lan göt? bi tanesiyle bile efsane çekilir. kimsin sen. şş yönetmen, kime diyorum? kakgitburdan

    sinemaya filan gidip ruhunuzu baymayın. evde, pause tuşuna basıp çişe gitmelik ve dönüp kaldığın yerden devam etmelik bi şey olmuş. hatta çişten dönerken mutfağa uğrar çay bile koyarsın yani. hemen koşayım da açayım demezsin.

    çok sinirlendim şu an.

    kimsin sen piç?

    rabırt var lan orda.. robin var.. töbeler töbesi iluminatinin köpeği seni.
  • oyuncu kadrosunu falan görüp sakın heyecan yapmayın,daha yavan bir film daha yok...hele bir de sinemada vakit kaybetmeyin,dvd-bluray,vcd'ye falan para mara vermeyin,hatta televizyonda falan rastlarsanız direk zap yapın.
  • d-smart'ta denk gelip izledik; son 15-20 dk.sı fazladan çekilmiş, "kimse masum değildir"den yola çıkıp "yine de işleri yoluna koymak lazım" diye biten eğlencelik film.
  • filme başlayalı 20 dakika oldu ve şu an için tek düşünebildiğim topher grace ve ben barnes'ın ne kadar da datlı olduğu. yalnız tövbeler olsun film cidden çok sıkıcı. bitirdiğimde daha farklı düşünmek istesem de olmayacağı çok belli.

    edit: ben barnes son birkaç dakikadır ispanyolca konuşuyor. tamam, tutmayın beni artık. film tırtlığında müthiş bir istikrar gösteriyor ama olsun.
  • justin zackham tarafından hem yazılan hem de yönetilen 2013 yılı yapımı bünyesinde bir çok yıldız * * * * oyuncu barındırmasına rağmen başarılı olamayan komedi filmi. konusu kısaca şu şekilde.

    italyan asıllı alejandro evlenmeye karar verir. onu amerika'da büyüten ve oldukça sorunları olan aile dağılmış ve bu vesileyle yıllar sonra tekrar bir araya gelmiştir. koyu bir katolik olan alejandro'nun biyolojik annesi bu durumu anlamasın diye aileden hiç dağılmamış gibi davranmasını ister ve olaylar gelişir...

    oyuncu kadrosu sizi yanıtmasın bombok ötesi bir film...
  • "could somebody punch me in the face please".. filmden hatırladığım yegane replik. stres topu, derde deva bir film. haftada bir izliyorum. kimi espiriler ve diğer komiklikler kör gözüne parmağım durumundayken bazıları gerçekten ince. bir de (bkz: katherine heigl), hastayım ulan sana!!!
  • (bkz: http://www.imdb.com/title/tt1931435/)

    sıkılmadan izlemenin imkansız olduğu film.
    katherine heigl eskiden nefret ederdim. diane keaton yanından o nefret kayboldu.

    not: 4-4,5/10
hesabın var mı? giriş yap