• amerikalı yazar brent weeks'in 2010 tarihinde yayınlanan fantastik romanı. kitap kara prizma ismiyle 2019 yılında mehmet ihsan tatari nin çevirisiyle ithaki yayınları tarafından türkçe yayınlanmıştır.

    5 kitaptan oluşan lighbringer serisinin ilk romanıdır.

    720 küsür sayfalık çok sürükleyici bir kitap. bir başladım, elimden bırakamıyorum. 5 kitaptan oluşan serinin henüz ilk kitabı türkçeye çevrilmiş durumda. türkçesinin çıkmasını bekleyemeyerek e-kitap olarak okuyacağım diğer kitapları.

    yazar ışığı kullanarak değişik renklerle büyü yapan insanların olduğu, 7 ülkeden oluşan bir dünya tasarlamış. değişik renklerle büyü yapan insanların üzerinde bütün renkler üzerinde hakimiyeti olan renklerin enerjilerini kontrol edip dengeleyen prizma isminde bir büyücü var. elbette ki bu dünyada işler beklenildiği gibi gitmiyor. düzene uymayanlar, isyan edenler, ihanetler, savaşlar olaylar yavaş yavaş gelişip şekillenmeye başladı. 250. sayfa civarları bir plot twist, daha sonra ara ara yeni plot twistler heyecanı dorukta tutuyor. geri kalan maceraları merakla bekliyor insan.
hesabın var mı? giriş yap