• moda eski havuz denilen yerde bulunan ve bugüne dek yediğim en muhteşem churrosları yapan mekan. benim gibi çikolata sevenlerin kesinlikle denemesini öneririm. ispanyada yediğim churroslara nazaran daha çıtır ve lezzetli. modaya gelirseniz uğramadan gitmeyin.
  • churrosları bayağı lezzetli asla baymıyor,kaliteli çikolata sosları kullanılmış. kadıköydeki diğer mekanlar ya tüm gün tezgahta bekletiyor ya da lokma hamuru gibi yapıyorlar.
  • harikulade. ayvalıtaş parkında takılırken canımız çekti ve saat gece 2 gibi churros istedik. çok kısa bir sürede pişirdiler. daha önce amsterdam’da churros yemiş olmama rağmen bunu resmen daha çok beğendim, alkollü olmamın etkisi var mıdır bilemiyorum. şuan 2. partiyi söyledik.
  • chocolateria san gines den sonra churros tatlısını en iyi yapan mekan. ne şanslıyız ki kadıköy modadalar.
    herkese bu güzel yere gelip denemelerini tavsiye ediyorum. pişman etmeyecek cinsten.
  • ilk defa yurtdışında yediklerimden daha güzel churros yapan bir mekâna rastladım. sürekli de önünden geçtiğim bir yer fakat her defasında ya aç ya da tok olduğum için hep erteliyordum. geçenlerde tam denenebilecek bir vakitte, yani ne aç ne tok ikisi arasında hissederken arkadaşımla girdik içeri. iyi ki de girdik, çok sevdik. churros sevenler bi’ baksın.
  • istanbulda yediğim en güzel churroslar burada. menülerinde klasik churros dışında kendi uyarlamış oldukları çeşitlerde de var. özellikle çilekli süslü churroslarına bayıldım.denemeye değer. yolunuz modaya düşerse es geçmeyin.
hesabın var mı? giriş yap