• kate winslet, emma stone ve olivia colman'ın görüşmelere başladıkları yorgos lanthimos'ın yöneteceği drama. kraliçe anne zamanlarına gideceğiz.

    edit: kate winslet projeden ayrıldı. yerine rachel weisz geldi.
  • yorgos lanthimos'un planlanan biyografisi. emma stone, rachel weisz, nicholas hoult kadrodan isimler.

    her eve imdb
  • teaser'ı bile sıkıcı yaz sezonunu şenlendirmeye yetmiştir. ingiltere vizyon tarihi 1 ocak 2019 olarak açıklandı.
  • teaserini izlediğimde görüntü ve sanat yönetimi iyi iş çıkarmış diyebileceğim yorgos lanthimos filmi.
  • the killing of a sacred deer'da gerim gerim gerilmiştik, kimse tanrım dememişti.
    arasız molasızlıkta zırt diye pırt diye işemeye gidenlerin perdeye yansıyan koca kafalarından, veriimportıntpörsınların salon kapısının eşiğinde ve koltuklarında dünyanın sonu gelmeyecek temalı telefon konuşmaları ve yazışmalarından, deri ceketi sırtına geçirince çükünün kalkacağını sanan ergenlerin apışaralarında açtıkları kutu biralardan ve dışarısı sanki otuz sekiz dereceymiş gibi salonun havalandırmasını eksi ona ayarlayıp ağzımıza yüzümüze üfleyen sinema salonunun saygıdeğer işletememe kafasından gerim gerim gerilmiştik. herkes tanrı'yı unutmuş.
    giorgos lanthimos'un yeni filmi, kendi filminin izlendiği böyle bir salonda geçecekti, elimizi sıkarak söz vermişti.
    sözünü tutmadı.
  • fragmanından anlaşılabildiği kadarı ile önceki fimlerine göre çok daha farklı bir dokuda olacak filmdir. nicole kidman'dan sonra hollywood'un bu döneminin neredeyse en ünlü oyuncularından emma stone ile çalışmayı tercih etmiş. lanthimos her filmi ile bizi kendine hayran bırakmaya devam ederken umarım emma abla yüzünden bu döngü kırılmaz diyorum. hollywood yapımı her filmde rol aldığından artık yolda görsem şaşırmayıp kafamı çevireceğim kadar alıştım zira kadının yüzüne.

    ama olsun emma stone'a rağmen içimiz içimize sığmıyor. bir an önce izlemek istiyoruz.
  • bugün iyi hazırlanmış yeni bir posteri daha yayınlandı filmin.
  • 75. venedik film festivali'nde jüri büyük ödülü'nü kazanmış olan film.
  • filmekimi 2018 kapsamında bilet bulamadığım yorgos lanthimos'un son filmi.

    48 film arasında en çok izlemek istediğim filme bilet bulamamak beni derinden yaraladı.

    tabii ki filmekimi'nden sonra izleyebilirim. şimdilik başka sinema listesinde gözükmese de ileride eklenebilir. fakat ben daha erken, festival kapsamında izlemek istiyorum.

    bilet almış olup da gidemeyecek olan sevgili arkadaşlardan ricam bana ulaşmaları. satın alırım bileti hem yanmamış olur.

    saat, gün fark etmeksizin her seans bana uyuyor. şimdiden teşekkürler.
  • bu filmin neyine ödül vermişler, anlamak güç, hele venedik'te. san marco'nun tetrarkları çarpsın, yok yok rialto'dan geçerken sireniniz kırılsın. sonra ara vermeden venedik'te ölüm'ü 500 kere izleyin ki aklınız başınıza gelsin. yönetmen fazla şiştiği için kimse demeyecek muhtemelen. ben diyeyim: ne lan bu! haneke çakması bulduğum kutsal geyik bundan iyiydi. kraliçe, leydi, iktidar, hırs, intikam, aşk, savaş, aristokrasinin gizli çekiciliği, aşağıdakiler yukarıdakiler, sarayda kopmalı, patlamalı parti. hı hı, oldu canım. bu film kraliçe anne dönemini anlatıyor, denilebilir mi hiç? yönetmen ya hiç aristokrat görmemiş ya da absürt dönem filmi diye bir tür yumurtlamak arzusuna kapılmış. gerek yok, 1000 kere barry lyndon, 2000 kere de il gattopardo'yu izleyin ve sarayda komiklik yapmak için izleyiciye para ödetmeyin efendim.
hesabın var mı? giriş yap