• (bkz: the gathering)
  • heroes 4 e göre daha zor campaignlere sahip ek paket. özellikle 5. campaignin ilk bölümü bayaa zorluyo. ai de sanki daha akıllı. vampirelere karşı mutlaka elinde life bazlı çalışmayan (golem, elemental, skeleton vb..) birimler bulundurup bunları vampirlerin üzerine sürmekte, ayrıca curse büyüleri ile her seferinde vampirin vuruş gücünü minimuma indirmekteler. zavallı vampirler de life drain özelliklerini kullanamayıp bir çırpıda ölüvermekteler.
  • winston churchill in otobiyografisi niteliginde,ikinci dunya savasi sirasinda yasanilanlari anlatan, albert finney gibi bir ustanin basrolde winston churchill i canlandirdigi belgesel tarzinda film..
  • tek cilde sığamayan zaman çarkı serisinin son kitabı a memory of light 'ın ilk cildi olarak açıklanmış kitap. 3 kasım 2009 da yayınlanacağı da duyurulmuştur.
  • amerika çıkış tarihi 27 ekim, salı günü olarak kesinleşmiş brandon sanderson tarafından yazılan robert jordan kitabı... ayrıca ingiltere ve avusturalyada 3 kasımda piyasada olcakmış
  • a memory of lightın ilk cildi. ilk okuması ve incelemesi robert jordan'ın yakın arkadaşı jason denzel tarafından yapılmış.

    http://tinyurl.com/m8dfa3
  • d&r'a kitabın ingilizcesini satışa sunup sunmayacaklarıyla ilgili attığım maile aşağıdaki gibi olumlu bir cevap gelmiştir. cevabın 6 gün önce gelmiş olmasına dayanaraktan bu aralar kitabın raflarda olmasını bekliorum. çok yaşa d&r.
    "sayın tunca ersoy,

    ilgili ürünün siparişi yurtdışına verilmiş olup,gelmesi beklenmektedir.
    en geç önümüzdeki hafta magazalarımızda olacaktır.

    saygılarımızla,
    d&r müşteri hizmetleri"
  • --- spoilerolabilir ---

    the gathering storm'u en az serinin diğer kitapları kadar iyi buldum. yazar değişikliğinden dolayı biraz endişeliydim açıkçası ama brandon sanderson da güzel bir iş çıkarmış bence. canımı tek sıkan şey bu kitapla birlikte serinin bitmesini beklerken iki yeni kitabın daha geleceğini öğrenmek oldu. zaten the gathering storm'da bir sona ulaşmadan bitiverdi (aslında önemli birkaç kilometre taşına ulaşıldı, hakkını yemeyelim). hadi bakalım tekrar başladık beklemeye. umarım diğer kitaplar da kısa sürede piyasaya çıkar, gerçi sanderson ikinci kitabın yarısı hazır diyordu ama yinede bir seneyi bulur tahmin ediyorum yeni kitabın çıkışı.

    --- spoilerolabilir ---

    güncelleme: 13. kitabın %82'sini yazmış durumdaymış sanderson.
  • jordan yazmış olsa bu kadar yan hikayeyi bu ciltte çözümler miydi yoksa hala başka başka karakterler sokup başka başka hikayeler mi anlatırdı diye düşündüren, sırf bu yüzden bile "iyi" olan roman.
  • türkçeye ne zaman çevrileceğini çok merak ettiğim kitap.

    edit : 8 nisanda raflara gelecekmiş.
hesabın var mı? giriş yap