the gentlemen
-
"masal canavarları" diye çevrilse de "the gentlemen"dır kesinlikle onlara yakışan, sessizlik nasıl korkutur adamı, al da gözüne sok.. rüya görür gibi izlendi zira bu bölüm; kendileri hush oluyorlar, buffy hepsini patlattı ama izlediğim en fena şeylerden biriydi..
-
grand tuvalet giyinip, sokağa yerden yüksek oynamaya çıkan, pek kibar, narin, zarif, çıtkırıldım çocuklar..
gözümün önünde uçtular yahu, git başka yerde uç bre mendebur.. yürek söken seni, pandora'nın zamazingosunu da almış eline, uçuyor fış fış.. pilot musun sen evlâdım? pilot olan benim.. pillottum ben, pillot..
fingirdek raziye*.. -
buffy the vampire slayer dizisinin en güzel bölümlerinden biri olan hush'ın kültleşmiş kötü adamları. görünüşleri, karakterleri ve davranışları oldukça açık politik mesajlar içerir.
ayrıca dizinin dvd'sindeki bir ropörtajda joss whedon çocukken nosferatu'yu izleyip çok etkilendiğini ve the gentlemen'in tiplerini nosferatu'dan aldığını söyler. -
--- spoiler ---
can't even shout
can't even cry
the gentlemen are coming by.
looking in windows
knocking on doors
they need to take saven
and they might take yours
can't call to mom
can't say a word
you're gonna die screaming
but you won't be heard
--- spoiler --- -
-
filmin kötü olma olasılığı zaten pek yok ama film afişi çok şahane olmuş.
(bkz: https://eksiup.com/p/sw221494xo7i) -
gerçek bir guy ritchie filmi geliyor gibi
-
yıllar sonra “gerçek bir guy ritchie filmi geliyor” demek istiyorum umarım patlamaz.
-
fragmanını izler izlemez "ne varsa eskilerde var." dediğim guy ritchie filmi. the irishman ile birlikte heyecanla beklediğim ikinci filmdir.
-
24 ocak 2020'de vizyona girecek olan film.
oyuncular: hugh grant, kate beckinsale, click, contraband, henry golding, jeremy strong, colin farrell.
www.imdb.com
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap