• başrolde ben stiller`ın yer aldığı 2007 yapımı romantik komedi. kasım 2007`de ülkemizde vizyonda...
  • tipik bir farrelly brothers & ben stiller isbirligi. belden asagi, yaslilik, tuvalet muhabbeti esprileri ile bugune dek ne yaptilarsa aynisi mevcut. romantik komedi - hanim iteklemesi denklemiyle sinema koltugunda izlemek varmis kismetimde pisman degilim. su an filmi hatirla desen aklima dusen tek imge ; malin akerman. ne o duymadiniz mi? duyarsiniz... duyacaksiniz... :)
  • bruce jay friedman'ın a change of plan isimli kısa hikayesinden yola çıkılarak çekilmiş bir ben stiller filmi. başrolünde cybill shepherd ın oynadığı 1972 tarihli aynı adlı bir ilk versiyonu mevcut.
  • konusu bana ben stiller ve jennifer aniston'ın oynadığı along came polly'yi hatırlatan film.
  • an itibariyle imdb notu olarak 5.8 i değilde, en azından bi 6.9 u hakettiğine inandığım film. evet tipik espiriler yine var ama sinemadaki herkes koptuğuna göre hala işe yarıyor demektir. en başındaki düğün konuşması sahnesinde de kopacaksınız..

    ha bir de: michelle monaghan' ın kiss kiss bang bang deki güzelliği bu filme nedense fazla yansımamış. yine de çok şirin..

    --- spoiler ---

    seks sırasında:
    -cock me! cock me!!
    -i believe i am "cocking you"!
    -cock me like a black man!
    ***
    -are you crushing any pussy these days?
    -dad, what is it with you and crushing pussies?
    ***
    -lets try another position. lets try the missionary.
    -what the fuck is missionary?
    -you know.. the normal.. men on top of the woman thing..
    -oh, can you jackhammer me while doing the missionary?

    çoluk çocukla gitmeyin :)
    --- spoiler ---
  • ben stiller ve michelle monaghan'nın başrollerinde oynadığı komedi,malin akerman adlı hatunun görmediğimiz hiç bir yeri kalmamiştır herhalde diye düşündüren film
  • keyifli sıfatı bir filme ahan da bu kadar yakışır..."bana keyifli film göster" deseler işte bu filmi işaret ederim..
    kasıklarınıza ağrılar sokacak mertebede kahkaha fışkırtmıyorsunuz belki ama dozuyla gülmece efekti ve yüzünüzde eksilmeyen bir tebessüm ile çıkıyorsunuz salondan..

    --- spoiler ---

    eddie'nin son sahnede beliren ve ikinci kez dünya evine girdiği şahıs ise eva longoria sanırsam*..hey maşşallah eddie'ye..duruyor duruyor turnaya tam gözünden isabet ettiriyor vallaha.

    --- spoiler ---
  • eğlenceli bir yapım izlemek isteyenler için hoş bir seçenek olur ama şu da bir gerçek ki erkekler de izlesin diye belden aşağı ve bol cinsellik dolu bir romantik komedi yapmışlar, bundan dolayı herkes beğenmeyebilir bu yönünü. hatta "ıyy banal yüzeysel" diyenler bile olacaktır; ama bence eğlenceliydi. son sahne ve bitiş de harika olmuş.
  • er kişileri evlilikten tiksindirmek için biçilmiş kaftan.
    ben stiller gayet güzel oynuyor da film bir yere gitmiyor. bedava bulursanız kaçırmayın.
  • yer yer hikaye ritmini tam bulamasada, özellikle diyalogları ile öne çıkan gayet keyifli bir komedi, özellikle h.sonu için ideal.
hesabın var mı? giriş yap