• marilyn manson'in yeni şarkısı.
  • marilyn manson'ın kayıtlarını bitirdiği, umuyoruz ki yakın bir zamanda çıkaracağı yeni albümünün ismi. holy wooddan bu yana twiggy ramirezli ilk albümü olucak.
    ayrıca albümde bulunan iki parçanın ismi de duyurulmuş,
    (bkz: i want to kill you like they do in the movies)
    (bkz: devour)
  • mayıs 2009da çıkması beklenen marilyn manson albümüdür. armagoddamnmotherfuckinggeddon isimli son derece merak ettiğim bir parçayı içermektedir.
  • wikipedia'ca confirmed tracks listesi şimdilik şöyledir:

    "15"
    "arma-god damn-mother fuckin'-geddon"
    "devour"
    "four rusted horses"
    "i want to kill you like they do in the movies"
    "the wow"
    "we're from america"

    bunların çoğu nete sızmıştır çoktan...
  • albümün parça listesi tam olarak şöyledir:

    devour
    pretty as a swastika
    leave a scar
    four rusted horses
    arma - goddamn - motherfuckin - geddon
    blank and white
    running to the edge of the world
    i want to kill you like they do in the movies
    wow
    wight spider
    unkillable monster
    we're from america
    i have to look up just to see hell
    into the fire
    15
  • twiggy ramirez'in dönüşünü daha açılışta hissettiren marilyn manson albümü.
  • marilyn manson'ın yeni albümü ve yine bir albüm ve yine bir şok (en azından dinlediğim 4 şarkıda). manson'ın bence en büyük problemi artık grup kimliğini elinin tersiyle itmesi. golden age of grotesque'den beri eski albümlerin gerisinde ama farklı tatlarda albümlerden bir yenisini yapmış. ancak ne grotesque gibi çılgın kelime oyunları ve elektronik numaralar, ne de eat me, drink me'deki beklenmedik gitar soloları var. hala alışamadığım ama beğendiğim aşk sözcükleri yerini eskiye dönmeye çalışan ama auta çıkan sözler karşılıyor. güzel bir hava var ama we're from america'nın tekrarları, armageddon'ın tekdüzeliği, bir garip devour...

    her şeyden öte twiggy ramirez ve chris vrenna gibi iki babayla çalışılmış ama niye böyle anlamıyorum. "ulan manson'ı maymun ettin" diye kızdığım tim skold'un sololarını bile arıyor insan. halbuki manson ve twiggy'nin ne güzel besteleri vardır. bence birleşmeden sonra yeteri kadar süre tanımadılar ve çok aceleye geldi. keşke gelmeseydi. kliplerin de şarkılar gibi tekdüzeleştiği bir manson üzücü. belki değişir fikirler ama hadi bakalım.
  • arma-goddamn-motherfuckin-geddon, 15 ve leave a scar gibi loopa alınacak parçalar içeren marilyn manson 2009 yılı mahsulu dışavurumu.
  • arma-goddamn motherfuckin'-geddon, devour, four rusted horses, leave a scar, we're from america ve wow hariç hiçbir numarası yoktur albümün iki en kötü marilyn manson albümünden biridir. diğeri de born villain.
hesabın var mı? giriş yap