• michael douglas ve alan arkin'in başrolünde olduğu netflix'te yayınlanacak chuck lorre dizisi. tüm bölümler 16 kasım'da.

    https://twitter.com/…niz/status/1023683973527089152
  • ilk 5 bölümü için, keyifle izlediğim bir dizi oldu diyebilirim. vakit geçirmek için izlenebilecek bir dizi olmuş. özellikle dramatik sahnelerde dahi, komedi ile drama arasında bir denge kurmaya çalışmaması sanırım diziyi izlememi sağlıyor. yaşlılık, yalnızlık ve prostat sorunları ile aranız iyiyse, çok sıkılmadan izleyebileceğiniz bir yapım. (ayrıca alan arkin'in huysuz ve tam bir piç gibi davranarak çevresi ile etkileşim kurması, yaşlılıkta dönüşeceğim karakter için güzel bir rol model oldu. tabii prostat muayeneleri hariç...)
  • çok keyifli bir dizi. her bölüm 30 dk altı. toplamda 8 bölüm. bu yüzden saatler içerisinde bitirdim ilk sezonu. diziyi chuck lorre (two and a half men, the big bang theory) hazırlamış. michael douglas'la alan arkin başrolde. siz de bu aralar sayıları artan "yaşlı usta oyuncuları buluşturan yapımlar"ı seviyorsanız bir şans verebilirsiniz. dizi ölüm, yaşlılık, yaşlılığın getirdiği hastalıklar (özellikle prostat), yaşlılıkta cinsellik, oyunculuk, ebeveynlik ve dostluk üzerine bir dizi. tamamı sürükleyici, tamamı komik. hiçbir anında ileri sarma ihtiyacı hissetmedim. douglas'la arkin'i birbirleriyle didişip duran dost rollerinde izlemek epey eğlenceliydi. yani tabii ki mükemmel bir dizi değil, ama keyifli vakit geçirtiyor. umarım netflix 2. sezonu onaylar da yaşarsak seneye bu zamanlarda dizi döner. gerçi narcos'la aynı gün yayınlamaları yanlış oldu, zira bu yüzden yeterince dikkat çekmeyebilir.
  • michael douglas ve alan arkin'in, ama özellikle alan arkin'in harikalar yarattığı bir mini dizi olmuş.

    komedi diye geçiyor lakin değil, hayatın içinden oldukça gerçek bir dizi. gerçek sorunlar, gerçek üzüntüler, gerçek mutluluklar, gerçek kişiler görmek istiyorsanız, dostluğu ve aşkı görmek istiyorsanız muhakkak izlemeniz gereken bir dizi bu. kısacık bölümler, başladığı gibi bitiyor; ama o kadar dolu ki sahneler, zamanda görelilik kuramına canlı şahit oluyorsunuz.

    mutlaka izlenecekler listeniz olsun bu dizi.
  • hissediyorum. hissediyorum azizim. hissediyorum ki kominsky'nin türkçe seslendirmesini duyduktan sonra yanına mazlum kiper yakışacaktır. net

    rez.

    bu konuda iyiyim sanırım. izlenimler sonra.
  • tam benim sevdiğim tarzda hayatın içinden olayları gerçekçi bir şekilde yansıtan dizi. keşke böyle yapımların sayısı artsa.
  • az önce seyretmeye başladığım dizi. ileride belki daha detaylı yazarım, ama hem alan arkin, hem de michael douglas çok sempatikler, özellikle md çok kendine güvenli ve keyif alarak oynamış bu dizide belli ki. adamı en son ant-man’de seyretmiştim, orada tabii esas adam o değil ve bir görev adamı, bir karakter oyuncusu gibi ve çok daha dar bir alanda oynuyor, kendi ustalığını çok sergileyemiyordu. burada daha kendini bulmuş, gülümsüyor.

    alan arkin de başarılı. gerçekten güzel ve usta işi bir dizi olmuş. umarım böyle gider.
  • michael douglas’ın, cami de mihrap da yerinde şeklinde arzı endam ettiği dizi. (bkz: olgun erkeklerden hoşlanıyorum demenin farklı yolları)
  • ürolog rolünde çok şirin bir danny devito içerir.
  • minnos iki arkadasin (ki 46 senedir arkadaslarmis) hayatlarini mukemmel dogallikta anlatan, tadi damakta kalan netflix dizisi. michael douglas’i zaten severiz ama alan arkin’da tek kisilik dev kadro olmus.
hesabın var mı? giriş yap