• güzel bir kısa film örneği. duygulandırdı gece gece.
    izlemek isteyenler buradan
    [http://www.youtube.com/watch?v=oh7sq4hpnyk ]
  • izlanda yapımı bir kısa film.
  • izlandalı yönetmen runar runarsson'un 2004 yılı yapımı kısa film çalışması. bir yaşlı çiftin 15 dakikaya sığan hüzün dolu anları yansıtılmaktadır. duygulandırır. birlikteliğin, yaşamın, sevginin bir insanın yüzünde nasıl şekil alacağının resmidir. izlenmeli.
  • izlanda yapimi 15 dklik kisa bir film. senaristligini ve yonetmenligini runar runarsson yapmistir. izlandanin uzak bir koyunde yasayan ciftci jon'un son hamlesini konu alir. inceden inceye mesajlarla doludur. sadakat, isyan ahlaki, intihar, toplumsal kopus, aile hayati vb meselelere gondermeler vardir.
  • tahta zeminin çıkardığı gıcırtıyla, kaşığın çorba kasesine sürttüğündeki sesle yalnızlığı ve boşluğu iliklerinize kadar hissettiren kısa film. siyah beyaz olması, mekan seçimi, müzik ve oyunculuk mükemmel. amcanın dünyaya son kez baktığı sahne ve o anki huzuru kamera ile çok güzel yansıtılmış. hikaye de çok dokunaklı, izleyiniz.
  • topu topu 17 dakikaya sığdırılmış, 2004 yılı yapımı, dev film. izlandalı yönetmen rúnar rúnarsson'ın çektiği ve oldukça fazla övgü alan filmimiz, hayatlarının son günlerini yaşayan yaşlı karı kocanın, kendileri gibi yaşlanıp çökmeye yüz tutan çiftlik evlerinden ayrılıp, huzur evine yerleşecekleri günün son saatlerinin, hazin hikayesini anlatırken, yaşlı adamın sessiz, sakin isyanını, müthiş bir finalle bizlere aktarmayı başarıyor.
    (bkz: sidasti baerinn)
hesabın var mı? giriş yap