• trump aleyhine guzel reklamlar yapan olusum. hedeflerinde sadece trump yok, 3 kasimda secime girecek kaybetmeleri olasi cumhuriyetci senatorlere karsi da faaliyet gosteriyorlar.

    peki kim bunlar derseniz? isin basinda john mccain'in 2008 kampanyasini yuruten steve schmidt var, rick wilson da bir baska bilinen isim. ama benim en sevdigim karakter trump'in kic yalacilarindan cadaloz kellyanne conwayin kocasi george conway. adamin karisi milletin vergisi ile trump lehine calisiyor, kendisi trump karsiti. ara sira trump'in twitlerinin hedefi. kellyanne buna ne yapti bilmiyorum ama cok kotu seyler yapmis olmali ki boyle zivanadan cikmis gibi hareket ediyor diyor.

    bu grubun en buyuk avantaji cumhuriyetcilerin nasil kampanyalara tepki verebileceklerini bilmeleri. ronald reagan'in ulkeyi neredeyse silme kazandigi 1984 secimlerinde kullandigi ekonomik refahi konu alan amerika'da bir sabah/morning in america videosunu, covid-19'lu gunlerde amerika'da yas/mourning in america diye yaptilar. bugun de konfederasyon bayraklari sallayan gerizekalilari hedef almislar.

    trump karsitiysaniz takip etmenizi tavsiye ederim.
  • trump’a demokratlardan çok daha sert muhalefet yapan cumhuriyetçilerden kurulu oluşum.
    neredeyse kuruldukları ilk günden itibaren takipteyim ve yeryüzünde şu ana kadar yapılmış pek çok siyasi anlatımın ötesindeler. başarılı ve muazzam sarkastik, bir o kadar da çarpıcı bir uslüpleri var.
    hazırladıkları videoları izlerken zihnimde trump’ın yerine şahsımı koyup tekrar canlandırıyorum ve yer yerinden oynuyor türkiye’de.
  • donald trump karsiti cumhuriyetci parti taraftarlarinin kurdugu ve trupm'in yeniden secilmesine karsi calisan topluluk. simdilik demokrat parti'den bile daha cok ses getiren ve ozellikle turuncuyu uyuz eden reklamlar uretmekteler.

    habire vuruyorlar; bam bam bam. taktik maktik te var.

    https://www.youtube.com/watch?v=nvy_lwm091g
  • gelmis gecmis en basarili siyasi troll grubu.

    tabiri caizse, abd'nin fuat avni cosplay'i.
  • (bkz: ihanet)
    küreselci parası tatlı gelince...
  • trump’ı rusya’ya çalışmakla suçlayan bu rezil kurumun kurucusunun ruslar tarafından fonlandığı ortaya çıkmıştır.
    kaynak için tıklayınız.
  • times meydanı'ndaki billboard'larda ivanka trump ve jared kushner'ı resmeden, bu sebeple ivanka ve kocası tarafından kendilerine söz konusu billboard'ları indirmezlerse dava açılacağına dair yazı gönderilen, donald trump karşıtı ancak cumhuriyetçi aktivist grup. billboard'larda ne diyor? kushner'ı alıntılayan billboard'da "newyorklular acı çekecek ve bu onların sorunu" diyor. ıvanka'yı resmeden billboard'da ise ülkede ve new york'ta covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı yazıyor. dava açsalar da kazanabilecekleri bir durum yok, zira bir billboard'da objektif veriler sergilenirken diğerinde kushner'ın direkt kendi sözleri alıntılanıyor. haber
  • küreselcilerin yarattığı iğrenç oluşum.twitter’da politikalarına uymak istemeyen cumhuriyetçi parti’den senatör,kongre üyesi kişileri hedef gösterdiği bir sürü video mevcut.
  • öküz öldü ortaklık bozuldu misali yerin dibine dogru gitmekte olan olusum.

    trump baskanligi kaybetti, lincoln project hedefine boylece ulasmis oldu. bundan sonra ne yapacaklar denirken yavas yavas iceriden rezillikler cikmaya basladi.

    grubun kurucularindan, zamaninda john mccain'in danismanligini yapmis john weaver meger gizli gaymis. adam tanistigi genc gazeteci erkeklere ozelden taciz mesajlari atip dururmus. buraya kadar normal ama soz konusu gazeteciler konudan grubun diger yoneticilerinin de haberdar olduklarini ve birsey yapmadiklarini soylediler. en sonunda gectigimiz gunlerde yonetimden john weaver'la ilisiklerini kestiklerini belirten bir aciklama gelmisti.

    daha sonraki gunlerde ise yine grup kurucularindan new hampshireli cumhuriyetci politikaci jennifer horn gruptan john weaver'la alakali birsey yapilmadigini soyleyerek istifa ettigini acikladi. lincoln project ise jennifer horn'un maddi gelir beklentisi icinde oldugunu ve bu yuzden istifa ettigini soyledi.

    dun gece ise grubun twitter hesabindan jennifer horn'un bir gazeteci ile dm'inden yaptigi yazismalardan ekran goruntulerini paylasildi. bu dm'lerin nasil elde edildigi bilinmiyordu ve iki tarafin onayi olmadan paylastiklari icin baslari savcilarla belaya girecek. attiklari twitleri sonra silmisler ama olan oldu. konuyla alakali bir thread.

    kisacasi su gunlerde bayir asagi gitmekteler. buyuk miktarda paralar topladilar ve kurucu liderlerden bazilari kendi strateji/reklam sirketlerine guzel paralar aktardilar. tahminim kisa sure icinde dagilacaklari yonunde. federal savcilar bi yandan, tazminat davalari diger yandan bir baslasin gorelim. ama 2024e dogru trump yeniden hortlarsa baska bir isimle de olsa yine cikarlar ortaya.
hesabın var mı? giriş yap