• (bkz: moth)
  • lost, 1. sezon 7. bölümü. charlie'nin geçmiş yaşamını ve uyuşturucuyu bırakma çabasını işler.
  • ing. güve
  • hikaye anlaticilarini bir araya getiren newyork merkezli olusum. radyo programlari ve amerika'nin cesitli yerlerinde ve ingilizce konusulan bazi ulkelerde gosteriler duzenliyorlar. insanlar kisa hikayeler anlatiyorlar kendi hayatlarindan; bazisi komik, cogu biraz huzunlu, duygusal... eksisozlukteki hayata dair gulumseten detaylar, hayata dair ic burkan detaylar gibi basliklardaki uzunca girdilerin sozlu hali bir nevi. the guardian soyle demis hakkinda:

    “one person, alone at the mic, telling a room full of strangers something personal.”

    ınternet sitesi: http://themoth.org/
  • the evil divide'da bulunan nefis death angel parçası.
  • harika bir kingcrow şarkısı. çok güzel ve güçlü bir yapıda ilerliyor. şarkıyı dinlerken bir çok farklı gruptan tatlar yakalıyorsunuz. ben dinlerken orphaned land, porcupine tree, haken, mike portnoy, riverside tadları aldım ama adamlar oradan buradan melodi araklamamışlar, sonuna kadar orjinal bir parça olmuş. şarkıda progressive sınırlarını aşmamışlar yani abartmadan güzel ve akılda kalıcı bir iş çıkarmışlar ve o progressive tadlar tam dozunda bırakılmış. özellikle 2:11’de başlayan alkışlı kısım ile akılda kalıcılığa oynamışlar. basit bir alkışla başlayan enstrümental kısım gayet tatmin edici. parça biterken a capella ve kanon karışımı aksiyonda dikkat çekmiyor değil. davul ataklarının olduğu kısımda da her nedense aklıma mike portnoy geldi.
  • 1997 seneli catherine cookson uyarlaması tv filmidir.babası öldükten sonra amcasının yanında marangoz olarak çalışan robert bradley adlı karakterin başından geçenler anlatılıyor.

    --- spoiler ---

    amcasının kızı robert tan hoşlanmaktadır.başka birinden hamile kalır ve bebeğin babasının robert olduğu yalanını söyler ailesine.robert bunu reddedip evden ayrılır.bu arada millie adlı garip bir kızla da karşılaşmıştır.onunla arkadaş olmuştur.iş arayan robert millie nin evinde işe başlar.zamanla millie nin kız kardeşi sarah ile yakınlaşırlar.
    --- spoiler ---

    en beğendiğim catherine cookson uyarlamarından biri.
  • süper bir death angel şarkısı...
hesabın var mı? giriş yap