• başrolünde kevin costner'in oynadığı 2009 yılı yapımı bir korku/gerilim filmi. vakti bol olanlar bi göz atabilir.

    imdb: http://www.imdb.com/title/tt0951335/
    trailer: http://www.youtube.com/watch?v=efdkz6wki7w
    afiş: http://www.movieposterdb.com/poster/55f13d4f
  • vakti bol olanlar için bile izlemesi zaman kaybı olan 3.sınıf korku/gerilim filmidir.
  • berbat ötesi boktan bi film. o kadar kötü ki kelimelerle ifade edilemez. izlemeyin, izlettirmeyin.
  • hani bazı fıkralar vardır, o kadar kötüdür ki bittiğini anlamazsınız, devamını beklersiniz. işte öyle bir film.
  • tutucu bireylerin kiz eriskinlige adim atan kiz cocuk sahibi olmanin verdigi sikintilar abartili sekilde anlatilmis. yuksek dozda anlamsizlik ve sacmalik icermesine, gerekli gereksiz zamanlarda ses efektleri ile insan ziplatmaya calismasiyla zaten eksi bir puanda baslayan film, tamamen yapay konusmalariyla da eksi dehlizlerinde hizla ilerliyor.

    --- spoiler ---

    cocuk sahibi olmaya calisan yaratiklarin kucuk yaratiklar sahibi olmak icin insan kizi rahmine ihtiyaclari ve bu gaye pesinde cabalari anlatiliyor filmde. bu tur seylerin yazildigi gizemli bilgi sahibi kimseler ve kucuk kizlara musallat olan canavarlar ve salak baba ve ogretmen unsuru da var. 10 yasindan kucuk cocuklari korkutmak icin ideal.

    --- spoiler ---
  • cok kotu bir film.
  • izlerken bizdeki cinni hikayelerden beslenilmiş diye düşünmekten kkendimi alamadığım film. gelişme kısmı, kurgusu vs iyide sonunda sıçmıştır o ayrı. hareketleri cinni etkide kalanların hareketlerine benzeyen küçük luis rolünün hakkını vermiştir. hele yeri eşeleme kısmıda çok iyidir, gerer izleyeni. ama dediğim gibi sonunu sümüklü böcüğe benzer yaratıklara bağlayıp, çifteylede vurunca sıçmıştır elbet. iyinin kötüsü gerilim/korku filmi.
  • pompalı ile antik tanrı öldürülen film. yok ak-47 kullansaydın bari. lan allah kahretmesin. ızledikçe gulesim geliyor. hele az önce kevin costner isaret fişeği yakinca onu da molotofa benzettim. ben iyi değilim sanırım. :(
  • hayatımda izlediğim en iğrenç film. yayında ve yapımda geçen herkesin allah belasını versin.
  • başrolünde kevin costner'in yer aldıığı 2009 yılı yapımı korku ve gerilim filmi.
    türü itibariyle izlenebilirliği olan bir dilm. eğer supernatural dizisinde ki totemler ve tanrılar üzerine olan hikayeleri beğeniyorsanız filmi izleyin; tabi komedi unsuru bunda yok. film, insanı germek için biraz yavaş ilerliyor yani fazla aksiyon beklemeyin ama merak unsuru üzerinden geriyor. yazılanlar arasında hikayesi saçma bulunduğuna dair görüşler olsa da fazla kulak asmayın; çünkü metafizik veya bazı dini inançlar üzerinden yapılan filmlerde bu tür şeylere takılmak filmden zevk almayı zorlaştırır.
hesabın var mı? giriş yap