• sandra bullock & ryan reynolds işbirliği içeren romantik komedi.

    (bkz: it s the morning)
  • amerikada 12 haziran 2009 tarihinde vizyona girecektir.demek oluyor ki turkiye'ye agustos sonu gibi gelme ihtimali vardır.
  • heralde görüp görebileceğimiz en tuhaf sevişme hatta sevişme bile değil birleşme sahnesine sahip olan film.

    http://www.apple.com/…hstone/theproposal/large.html
  • süper komik bir "gizli reklam" yapmışlar.

    http://www.youtube.com/watch?v=8q5dchmkr18
  • 19 haziranda türkiye'de vizyona girecektir..
    ryan reynolds ve sandra bullock muhteşem bi uyum göstermişler..
    oscar nunez ise çok eğlenceli.. kesinlikle izlenmesi gereken bir film..
  • son zamanlar da izlediğim en eğlenceli ve en güzel romantik komediydi. mekan alaska ,doğa güzellği ,sandra bullock ve ryan reynolds 'un romantik komedilerdeki başarılı performansı filme de yansımış.kendilerini daha çok romantik komedilerde görmek istiyoruz.
  • sandra bullock'un filmlerinin cogunu severim, ryan reynolds'a da bayilirim. dolayisiyla hafta basindan beri cuma olsa da gitsem cuma olsa da gitsem diye bekledigimden midir yoksa beklentim genel olarak yuksek oldugundan *cok eglenicem allahim olucem gulmekten kalbim romantik taklalar aticak film boyunca* midir nedir, filmin bitiminde havai fisekler patlamadi.

    cok guzel espriler vardi, orasi kesin. karakterlerin degilse bile oyuncularin karizmasi da filmi genel olarak izlenmeye deger kildigindan aslinda cok da husran denemez. husran icin bkz knocked up, 27 dresses, licence to wed, music and lyrics, return to me, duplex, along came polly (oggk ekstra igrenc) raising helen, hollywood sweethearts, bridal wars, nine months, bridget jones the edge of reason, ve daha niceleri.

    --- spoiler ---

    ve fekat filmin en basinda yogun bi nefret koyarsan isin icine ve ilerleyen dakikalarda da "aslinda o kadar da nefret etmiyolardi bak boyle boyle seyleri astilar beraber cok zaman gecirdiler birbirlerine cok iyilikleri dokundu" gibisinden bu ilk intibayi da kirmazsan, ciftin birbirini pat diye sevmeye baslamasi sacma olur. alti ustu uc gun geciyo aradan, bizimkiler deli divane. bu ne lan? hayir gercek zamanli film cekmiyosun ki araya zaman falan koy 3 months later de 6 months later falan de?

    ya da ne bileyim, isyerinde herkesin nefret ettigi basari ve hirs ugruna ahlaki degerleri bi cirpida cigneyip gecebilen o kadin nasil oyle sevgi dolu yuksek ahlakli bi melaike oluverebiliyo?

    ozetle bastaki portre yanlisti azizim. isin icinden nasil cikicaklar bakalim diyerek izledim ama cok da cikamadilar acikcasi. eros okunu firlatti yapcak bi sey yok sayin seyirciler seklinde bir bitis cagdas izleyiciyi bayiyor artik. akil var mantik var.

    --- spoiler ---

    bi de bi sey daha eklicektim ama unuttum, aklima gelince editliyim bari.
  • insanı yormayan, yer yer gerçekten güldüren, oyunculukları fena olmayan romantik komedi film. konusu çok değişik değil hatta sıradan denebilir, ama yine de sıcak bir film olmuş. fazla birşey beklemeden kafa dağıtmak için gidilirse keyif alınabilir.
  • son zamanlarda beni en çk güldüren filmlerden biriydi sanırım. özellikle sandra bullock'un büyükanne ile dans edip şarkı söylediği sahne olağan üstüydü ve oyuncunun filmdeki etkisinin ne kadar önemli olduğunun bir ıspatıydı sanırım. çok eğlenceli, tatlı insanı rahatlatan bir film... izlenmeli...
hesabın var mı? giriş yap