• yamulmuyorsam 2010 yılında başlamış bir tv programı. yaz tatili diye izliyorum. bilen mesaj atabilir mi?
    eger izlediğin bir şey hakkında 2 kelam edemiyorsan zevk alamıyorsun.

    kadınlar var çok zenginler.
    lisa'nın söylediği şey şu:
    my husband called me sex object.
    becausr whenever he want sex i object. ajdgajhs

    kocam bana "sex objesi." der.
    çünkü ne zaman sex istese reddederim gibi bir anlam çıkıyor.
  • netflixte haziran itibariyle 2 sezonu yayinlandi ve baya izletiyor kendini. nasi zenginlik icinde yasiyorlar akil almaz ama beni baya icine sardi.
  • her bi boku denemekçilerden olan ben şu serilerden bir tanesini de izlemek istedim. galiba en fantastik olanını izledim. izledikten sonra da yuh ben ne izledim böyle yaa diyorsun. ilk başta her zamanki gibi yav çok misansen amma sallıyorlar diyordum. nedeni şu yani tabi ki hayatta her şey olabilir, ama kamera karşısında ya bunlar, o açıdan belli bir rolü oynuyorlar diye düşünüyordum. lan sonra dayak yiyenler çıktı ben gene tabi yine mizansen kamera karşısında rol yapıyorlar derken, intihar edip de ölen çıktı. oha yani bu noktadan sonra düşündüğüm her şey değişti. alooo ölen var yahu! yani intihar var, hayatını kaybeden var, bir aile bitmiş, bunlar gene ama sen bana şurda da şunu demiştin modundalar ahahah. nasıl bir kafa bu ya? yani bu amerikalılar harbiden şov olayının bokunu çıkarıyorlar.
  • sacmalik derecesinde zengin yasayan insanlarin skandallar, dramalarla dolu hayatlari.yani sacmalik derecesinde zenginlik derken abartin o derece zenginlik.bu kadar zenginlik icerisinde ve o kadar da yamulmus ruhlari izlemek sok etti acikcasi.ızlemeyenler icin soyle aciklayabilirim.manyaklik derecesinde zengin kadinlarin 2 cocuklarina 4 bakici tuttuklari ,60 bin dolara 4 yasindaki cocuga dogun gunu partisi verdikleri bu liste uzarda neyse iste boyle yasam suren kadinlarin istisnasiz ya alkol ya ilac bagimliliklari var.hele bir kadini 2 sezondur ayik gormedim.ayrica bipolar mi arasin, egoist mi , narsist mi, psikopat mi hepsi orada.ve denir ya dunya sikime minare gotume diye iste oyle bir ysamlardan bahsediyoruz.bu kadinlarin insanliga ve dunyaya olan katkilari goz boyamaktan ibaret.neyse ben iki sezon izledim.ole bole degil iki koca sezon izledim ..boyle gozlerim faltasi agzim acik o derece.hele birisinin cok unlu bir siyahi sorusuna winston churchill cevabi vermesi ,, amanin dedim amanin .ben zaten cahil olduklarini biliyordum en basindan beri ama artik olay gerceklikten kopmus kendi fanuslarinda yasayan bir zengin toplulugunun oldugunu keni gozlerimle gormek ne bileyim dehsete dustum.ders almak icin mutlaka izleyin.ders olarak okutulmasi lazim o derece.
  • beklentisiz, eğlencesine izlediğinizde acayip derecede kafa boşaltan, bağımlılık yapan reality show programı. diğer tüm sezonlarının netflix’e yüklenmesi elzemdir.
  • ilk 2 sezonunu deli gibi izlediğim, iq sıfırlayıcı olduğu kadar eğlenceli bulduğum reality show. insanların sınırsız para ve zenginlik içinde nasıl acınası yaşamlar sürdürdüklerini görmenin şaşkınlığıyla artık bir noktadan sonra hangisi senaryo hangisi gerçek ilgilenmiyorsunuz bile. her bölümünü kahkahalarla izledim. yumurta bile kırmaktan aciz estetik operasyonlardan boynunu ceviremeyecek hale gelmiş 50'lerinde bir kadının bütün bir tavuğu sabunla yıkamaya çalışmasından, 2 sezonun tamamı boyunca alkollü gezen bir teyzenin bindiği limuzinde bulduğu kullanılmış prezervatifin ne olduğunu algilayabilmek için dakikalarca evirip çevirip yüzüne gözüne sürmesine kadar, mezardan mumyalanmis halde kalkmış gibi görünen teyze ile amcanın fino köpeklerine kıyafetler smokinler giydirip aşırı pahalı davetlerde boy gostermelerinden, random otellerde tatil yapan bu bayanların garsonlara kendilerini yaglattirmalarindan, estetikten ağzı yüzü dağılmış bir estetik cerrahın diğer kadınlara uyguladığı korkunç cerrahi operasyonlara kadar kahkahalarla güldüren sahneler mevcut bu showda. benim diyen komedi filmlerine taş çıkartır gerçekten. boş vaktiniz varsa tavsiye ederim.
  • tüm realite showlarda olduğu gibi müthiş karakter tespiti yaptıran program.
    kyle dobra bebeğim. favorim sensin. nasıl da camille cadısı çığrından çıkardı kadını. sosyal hayatta hep başımıza gelen şeyleri başkasına yaşarken izlemek çok enteresan.

    hep olduğu gibi deli olan camille mağdur olduğunu zannederken haklıları delirtiyor.

    en çok taylor’ın trajedisi sebebiyle izliyorum. sonucunu bildiğim olayı izlemek de çok enteresan. kadın bir narsistle evlenmiş ve terapilerle evliliğini yoluna sokmaya çalışıyor.(para olayı da var tabii) adamın en sonunda intihar edeceğini ve bu çabaların boşa olduğunu bilmek izletiyor açıkçası.

    edit: 2. sezonda kyle lisedeki çığırtkan kıza bağlamaya başladı. ablası zaten dünyadaki en korkunç kadın ve bence de haplanıyor.

    düşüncelerim doğru çıktı kim bağımlı ve hala korkunç.
    5. sezon bitince amerika’da herkesin alkol veya uyuşturucu sebebiyle bir yakınını kaybettiğini fark ediyorsunuz.

    dil pratiği yapmak, ingilizce konuşmalar dinlemek için izliyorum. durdurup geri sarıp altyazısız izkemeye çalılıyorum. benim için günlük yaşam ingilizcesi deneyimi oldu ama keşke bu kadar dramaqueen olmaslar ve daha az bağırsalar.
  • vallahi nerden düştüm aralarına bilmiyorum ama yıllar geçmiş bir de bugün ne yapıyorlar diye merak edip hepsinin sayfalarına baktım.

    bu bir yarışma değil, bir tür bbg evi gibi, o ona sen özgüvensizsin dediği için kıyametler kopuyor mesela, öteki üç yaşındaki çocuğuna doğum günü için servetler döküyor. her halleri rol ve keşke bunu dizi konseptinde yapsalarmış, gerçek hayat kısmı yapay, sahte kısmı yapay ne doğru bilemedim.

    kadının biri basketbol takımı aynı zamanda müzik yapımcısı, diğeri kocası ünlü bir oyuncu, diğeri bilmem ne falan ne işleri var böyle ucuz komedilerin içinde, zaten multi zenginsiniz, sanırım bi ara bizde de denediler tutmadı bu format.

    velhasıl kim favorin derseniz kim derim, en garipleri o, ama taylor'u da seviyorum, aslında sanırım hepsine de alıştım, pandemi beni nerelere sürükledi böyle ya.
  • daha önce kısa videolar halinde izlediğim, şimdi netflix'te full sezonlarına düştüğüm antidepresanım. rupaul's drag race'ten sonra galaksideki en favori şovum.

    şovda en çok yolanda hadid'e hayranım. nasıl asil, nasıl çalışkan bir kadın. kızlarının başarısında en büyük pay kesinlikle bu tutumu bence. yoksa kendall jenner da zengin bir aileden geliyor ama hadid'ler gibi kendisini sektöre kabul ettiremedi.

    lisa vanderpump ve brandi delisi ise diğer favorilerim. bir an önce 5. sezonu yüklemeleri gerek çünkü lisa rinna efsanesi gelecek!

    ayrıca adrienne maloof da favorim eşiyle birlikte. kadın hayalini kurduğum sektörlere hükmediyor ve diğer kızların saçmalıklarına karşı çok dürüst.
  • sağlam düştüğüm reality show. ciddi kafa dağıtıyor, ne hayatlar var, ne kafalar var, insan hayret ediyor, ben eğleniyorum açıkçası, karantina günlerinde ilaç gibi geldi. teşekkürler netflix.
hesabın var mı? giriş yap