• saadet ışıl aksoyunda yaklaşık 7 saniye falan boy gösterdiği film zaman öldürmek kafa boşaltmak isteyenlere tavsiye edilebilir.
  • --- spoiler ---
    son sahnedeki masanin altindan elele tutusma karesi ile beni benden almis,insanin icini isitan film.
    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    filmden geriye kalan güzel bir kısmı paylaşmak istiyorum:
    aram , sandy ve iş arkadaşlarının olduğu masaya katılır. masadaki muhabbet aram üzerinedir ve 83'lü olmasıyla -kola ister misin?* gibi laflarla taşak geçilmektedir. garson sipariş almaya geldiğinde olaylar gelişir:

    aram: scott'tı değil mi? gözlüğünü ödünç verebilir misin?
    (scott şaşırır ve gözlüğünü çıkarıp aram'a uzatır)
    aram: şakaydı, daha 25 yaşındayım, okumak için gözlüğe ihtiyacım yok.

    tabi bu laftan sonra etraftakilerden "ooo nası koydu lafı?" tarzı beyanatları da eklemeden geçmeyelim.

    ha bu arada, ortaköy sahnesinde "kamon pilis, kamon pilis, pilis" diye bağıran bi delikanlı görülmektedir.

    --- spoiler ---
  • aram karakterine aşık olduğum film bende o adamdan istiyorum . eh işte bir romantik filmdir diye izlemeye başlayıp hiç de fena değilmiş diye bitirdiğim bir film oldu.

    az da olsa istanbul ,vapur, ince belli bardakta çay içme sahnesi gülümsetti. saadet ışıl aksoy u umarım bu film ile birileri fark eder holivud kapıları açılır.(aralanmış o belli )
  • hayalimin çalınarak senaryo haline getirildiği ve hollywood'da da yapılan film.

    mfhm tadındaki czj*, ağzımın suyunu akıttı. iş-güç sahibi, zeki, güzel, deneyimli... ohh! aynı hayattan ben de istiyordum hep.

    filme gelirsek... zevkle izlenebiliyor, öyle kötü denilecek bir yanı yok.
    gülben ergen'li dadı'nın bir başka türü.
  • kariyerinde pek parlak bir işe imza atmamış yönetmen bart freundlich bu sefer işi şansa bırakmamak adına catherine zeta-jones ve justin bartha gibi ilginç bir ikiliyi başrole taşıyor... bununla da yetinmeyip romantik komedi standartlarını zorlayabilecek ters köşe bir hikaye seçiyor...

    --- spoiler ---

    kocası tarafından aldatıldığını öğrenince 2 çocuğunu da alıp şehre taşınan sandy, bir kahve dükkanının üstünde küçük bir daire tutar... ve kendi hayatlarını kurabilmek için son sürat çalışmaya başlar... ancak çocuklara bakacak birisi lazımdır... kafede çalışan ve sandy'den yaş olarak epey küçük bir genç olan aram bu iş için "bir şekilde" gönüllü olur... ilk başta bakıcılık, daha sonra arkadaşlık ve en sonunda romantik bir kaçamak olarak evrilen bu ilişki ciddileştikçe, sandy aradaki yaş farkını sorgulamaya başlar...

    --- spoiler ---

    sıradan, yeni bir söz söylemeyen, klişelerden kendini kurtaramamış, standart bir romantik komedi izliyoruz yine... ama "standart romantik komedi" sevenler için ideal, keyifli bir 95 dakika diyebiliriz...
  • keyifle izlenebilecek film. sirf justin bartha'nin sevimliligini gormek icin bile izlenebilir.
  • hügo'daki tolga abinin başrolde oynadığı film.
  • --- spoiler ---

    sonundaki el ele tutuşma sahnesi olmasaymış az daha güzel olabilecek bir filmmiş. hep derim romantik film yapıyorsanız az daha gerçeğe yakın olsun. bakın ey hollywood, çağan ırmak bile anladı. üzerseniz daha çok iş yaparsınız, siz hala mutlu son peheeyy.

    --- spoiler ---
  • beklentiniz yüksekse tabiki de beğenmeyeceğiniz, sinema değil de evde vakit geçirmek için izlenebilecek keyifli filmlerden.
    ilk yarısı amaan dedirtebilir ama sonradan duygusala bağlatmıştır.

    --- spoiler olabilir ---
    aram sen ne tatlı bir insansın.gel ben çok severim seni, yaşın da yaşıma uygun üzülme gençsin diye terk etmem diyesi geliyor insanın *
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap