• nişantaşı'nda bir spor salonu. ancak kesinlikle uzak durulması gerekiyor. bir şekilde telefon numaramı ele geçirmişler, özellikle jatomi kapandıktan sonra günde 2 kere, farklı kişiler tarafından olmak üzere aranmaya başladım. her seferinde beni aramalarını istemediğimi, ilgilenmediğimi iletmeme rağmen, aralıklarla aramaları devam etti.

    en son bugün tekrar arandım, tekrar aranmak istemediğimi, bu nedenle artık kendilerine inanılmaz bir antipati beslediğimi söylediğimde ise sanki söylememişim gibi 'spora başladınız mı, nereye başladınız?' gibilerinden sorulara maruz kaldım.

    ben de yönetimlerine bir mail atmak istedim, ancak info adresleri geri dönüyor, aradığımda ise başka bir mail verdiler, o da geri döndü, en sonunda bir hotmail adresi verdiler, o da yanlış çıktı, tekrar sorduğumda ise inanılmaz kaba bir tavırla karşılaştım.

    özetle, taciz derecesinde rahatsız ediyorlar. ayrıca kabalar. üye olduktan sonrasını düşünemiyorum. uzak durun.
  • kibar bir uslupla en az 10 defa istemediğimi söylediğim halde aramaya devam eden ve bugun sonunda beni cıldırtan tacizci spor salonu. jatomiye kayıt olduğum güne de o datayı ordan calanlara da yazıklar olsun. bitemediniz.
  • telefonu defalarca suratlarına kapatmama rağmen hala ısrarla arayan ve neredeyse azarlar biçimde "niye başlamıyosunuz ki spora?" şeklinde sorguya çeken hadsiz ve avam spor şeysi.
hesabın var mı? giriş yap