• http://www.darkcoupon.com/ adresli 1992 yılının new mexicosundan cıkma ve yaptıkları müziği "a monumental distillation of post-punk garage rock, the indie sounds of chicago and a healthy dose of pure, unadulterated pop" diyerek tanımlayan grup..

    one by one all day dinlenebilir şarkılarından sadece bir tanesidir..
  • geçtiğimiz günlerde sub pop'tan yeni albümleri yayınlanan rock kökenli, beach boys etkileşimli, sapına kadar amerikalı indy grubu. yeni albümleri chutes too narrow'da son zamanların en tatlı gitar tıngırtıları ve bir tatlı şarap gibi yumuşak ve melankolik müziklerini dinleyebilirsiniz. pitchforkmedia 8.9 vermiş bu arkadaşlara, o kadar abartılacak birşey olmamakla birlikte, kesinlikle huzur verici, yormayan bir albüm.
  • young pilgram gibi guzel bir parcasi olan indie rock grubu..bir guzel indie icin: (bkz: spoon)..
  • dinleye dinleye yatagimin kenarindan cimenler cikmasina neden olmus gurup. insani mutlu eden, bazen de melankolik yapan tinilari var. ben modest mouse etkileri goruyorum ama kesinlikle kendilerine ait hos bir tarzlari oldugu reddedilemez. iki albumlerini de ayni derecede sevsem de chutes too narrow biraz daha umutlu ve optimistik gibime geliyor. oh, inverted world'de daha huzunlu bir hava var sanki. garden state filminde de cok guzel referans olarak kullanilmis guruptur ayrica.
  • şu sıralar çok popüler olması ve kalitesi nedeniyle çok satan garden state soundtrack'de bulunan new slang isimli şarkıları nedeniyle daha fazla popüler olmaya baslamış indie grubu. guzel hoş müzik.
  • garden state filmiyle cok feci ozdeslestiler artık. ne zaman dinlemeye baslasam sanki vokal zach braff mıs gibi geliyor. keske filmden once tanısaydım diyorum ama zach abimize de yakısmıyor degil hane new slang i soylemek.
  • garden state i izleyenler bilir muhakkak bu grubu... biraz geç farkına varmış olsam da filmde natalie portman ın 'bak dinle seviceksin' diyerek zach braff a uzattıgı kulaklık sanki benim basıma geçmiş gibi bir anda tüm şarkılarını bulup bilmem kaç dakikalık huzur nöbetleri yaşamama sebebiyet vermiş bir gruptur... hala da öyledir... sonuç olarak zach braff zevkli adamdır. the shins ise pek lezizdir. *
  • ne mutlu ki 2000'ler love'ını buldu.
  • son yillarda dinlediklerim icindeki en iyi grup diyebilirim. the shins bir yan proje olarak baslamis 1997'de. daha sonra esas proje halini almis. sadece chutes too narrow degil, ilk album "oh inverted world" de cok iyidir, cok dinlenesidir. vokaller ilk albumde biraz daha geride oldugundan ilk dinleyiste zor gelebilir ama her zamanki gibi ikinciyi, ucuncuyu deneyiniz, seveceksiniz. ningyo modest mouse etkileri gormekte hakli olabilir, zira modest mouse elemanlariyla arkadaslarmis, birlikte turne yapmislar. web siteleri http://www.theshins.com/ olup, buradan ilk albumden bir, ikincisinden uc sarki dinlenebilir.
hesabın var mı? giriş yap