• suadiye'de 2006 yılında açılmış spor salonudur. biraz pahalıca olmasının getirisi olarak son derece temiz bir yerdir, aletlerin başında sıra bekleyeyim, dokunacağım yeri kolonyalı mendille sileyim gibi dertleri yoktur. üye olunca pilates, tai bo, yoga gibi kurslardan, saunadan, buhar banyosundan ücretsiz olarak yararlanmak caizdir. masaj, solarium falan da vardır ama onlar ek ücret gerektirir.

    reklamları izlediniz.
  • hammer strength aletleri olan nadir salonlardan. hammer strength'in kıymetini işten anlayan bilir.
  • suadiye plaj yolu uzerinde, hatta tarif vermek gibi olsun, meshur (haha *warning: may contain nuts and insider joke) suadiye otelinin tam karsisinda yer alan spor salonu. gerek gym ekipmani, gerekse grup dersleri basarili. bol cesit musteriyi memnun eder, ben listede cycle, pilates mat, pilates mix, bosu, tae bo, yoga, bale kids, gym stick vs. gorunce mutlu oluyorum, sanki hepsine tek tek katilacakmisim gibi. cunku belli olmaz, belki katilirim? bunun haricinde pilates allegro reform, kinesis ve powerplate ozel dersler, ve ekstra ucrete tabiler. kimsenin girmedigi bir adet saunasi, bir adet de buhar odasi var ki, niye kimsenin girmedigi sorusunun cevabini bulamadim.

    yine bullet list yapayim, syllabus gibi.

    artilari:
    * personel cok guler yuzlu, hocalar ve trainerler pek sevimli kimseler, geleni gideni hatirliyorlar; bunun en buyuk sebebi kulubun cok buyuk olmamasi sanirim. istediginiz zaman istediginiz trainer'in basina elinizde programinizla eksiyebiliyorsunuz.
    * hijyen super. baskasinin evinde banyo yapmakta cok buyuk zorluklar yasayan birinden geldi bu yorum.
    * amerika'da cogu salonda olan, turkiye'de pek az yerde gordugum havlu servisi arti puanlari kazandirdi.
    * fiyatlari bence gayet makul; ustelik gunduz uyeligi, gece uyeligi gibi kisitli uyeliklerle fiyati daha da dusurebilirsiniz. grup dersleri uyelige dahil bedava.
    * haftasonu gormedim ama hafta ici altidan once epey sakin. piyasa yapmaya gidiyorsaniz bu bir eksi olabilir simdi dusundum de.
    * vale parking var.
    * vitamin bar cok basarili. detoks kokteylini gunde bes bardak icebilirim. ispanaga tahammul edebildigim tek urun olarak kayitlara gecsin.

    eksileri:
    * icinde at kosturacagimdan degil ama biraz kucuk.
    * stretching dersini sadece pazar gunune koymalarindan dolayi mutsuzluk. pazar gunu salona gelemem ben.
    * mayadrom degil.
  • bir süredir 3 tl'ye pilav satan spor salonudur.

    hocaları sektöre göre, ortalamanın üzerinde bilgili ve aynı zamanda ilgilidir. ayrıca çok da iyi bir kulüp doktoruna sahiptir.

    hemen hemen her salon gibi, üye olup gelmeyen insanlar üzerinden bu iş döndüğünden dolayı haftanın 5 günü gelen adamlar da bellidir ve aletlerde pek sıra beklemezsiniz, teriniz soğumaz, nabız düşmez.

    http://www.theshoreclub-tr.com/
  • yönetim ve hizmet açısından sıçmış spor salonu. her ne kadar mac ve hillside gibi salonlara göre fiyatı daha uygun olsa da, bu durum müşteriye fırça atma, posta koyma hakkını sanırım hiç bir çalışana, şirkete vermez.

    bir pazar gününün ortasında size mevzuya konsantre olmuş çalışırken, bir görevli sopanın ucuna taktığı bez ile tavanın tozunu almaya çalışabilir.

    "kötü kokuyo" gibi absürd bir gerekçe ile duş ve lavaboya naftalin atılmasının normal karşılanması beklenir.

    şikayet kutusuna attığınız notlar sonuç bulmayınca, sosyalmedya101'den habersiz kişiler facebook sayfasında dile getirdiğiniz şikayeti hemen silebilir.

    na buraya yazıyorum, bağdat caddesi civarına bir mac açıldığı gün bir daha adım atmıyorum bu salona.

    ha bir de ahmet enünlü'yü tamamen bu konunun dışında tutarak söylüyorum, bu kadar boş takılan, goy goy yapan spor hocasını başka salonda görmedim.
  • üye olduğuma beni pişman etmeyen kaliteli spor salonu. ayrıca hijyen olayını abartıp koşu bandının üzerindeyken temizlik yapan çalışanlara sahiptir.
  • parmak iziyle giriş yapılan spor salonu. yıllık 1000 liranın üzerinde bir ücret ödediğiniz halde arabanızı valeye vermeniz gereken ve bunun karşılığında 5 tl alınan spor salonu. bunun dışında ilgili ve bilgili çalışanları olan ve son derece hijyenik spor salonu.
  • istanbula taşındıktan sonra uzun arayışlarım ve fizibilite çalışmalarım sonucunda en mantıklısının the shor club olduğuna karar verdim. yaklaşık altı aydır, haftada ortalama 3 kez gidiyorum. bu tarz “apartman altı” olmayan spor salonlarını daha önce sadece görmek, fikir almak için ziyaret etmiştim. dün de bir arkadaşımla beraber spor yapabilmek için akatlar club sporium’a gittik beraber. gitmemle spor salonumun kıymetini anlamam bir oldu. şimdi size the shor club hakkında bir şeyler anlatacağım:

    gelen tiplerin hepsi düzgün, temiz tiplerdir ama daha önemlisi hepsi spor yapmaya gelir. spor yapıyor gibi görünen pek kimse görmedim. zaten herkes yakın civarlarda oturduğu için zaman içinde arkadaşlık kurup birlikte takılan insanlar da oluyor.

    bir de bence en önemli özelliği hijyen konusunda çok hassas olmaları. sürekli etrafta karınca gibi çalışan bir personel var. soyunma odaları, duşlar, gym aletlerinin oldukları yerler her daim temizlenmekte.

    hocaların ilgisi konusuna gelince. açıkçası ilk programımı yaptırdığım hoca ilgisizdi baya. sonradan dikkat ettim; kız değilsen bakmıyor adam suratına. gittim ofise, ben bu hocadan memnun değilim dedim ve değiştirdim hocamı. hiç karşı çıkmadıkları gibi (hoş niye çıksınlar da) sebebini de öğrenmek istediler. bir aksiyon aldılar mı bilmiyorum. ancak diğer hocalar benle çalışıyor olsalar da olmasalar da yanlış bir hareket yaptığımda direkt uyarıyorlar. program üzerinde çalışmadığım bi kaç hocaylar her gittiğimde muhabbet ediyorum. faydalı tavsiyeleri oluyor. muhabbeti de güzel insanlar. beslenme, uyku vb konularda da tavsiyelerde bulunuyor bu arada programını hazırlayan hocanız.

    doktor hanım da gayet ilgili. bir anne edasıyla yaklaşıyor bana her seferinde*. “sabahları yumurta yesen de çıksan olmaz mı?” “en azından kibrit kutusu kadar peyniri koysan bi ekmeğin arasına.” “doğal yollardan vitamin alman daha önemli ama hayatım.”

    bağdat caddesine yakın olduğu için çıkışta arkadaşlarınızla dolaşma, spor sonrası güzel bir tavuk yeme, starbucks’ların herhangi birinde bir portakal suyu, bir kahve içme gibi aktiviteleri de kolaylaştırır. yukarıda söylediğim sebepten; salonda gördüğünüz insanlarla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. hatta bazen aynı kişiyle aynı gece 3 kere bile karşılaşabilirsiniz. bu biraz da o kişinin ayağının uzunluğundan olabilir tabi.*

    son olarak; zaman zaman cadde’de bi partiler bi event’ler bişiler düzenliyorlar ama hiçbirine katılmadım. ortam nasıl oluyor bilemiyorum o yüzden. ama en azından düzenledikleri outdoor spor aktiviteleri eğlenceli geçiyor gibi. dergilerde çıkan fotoğraflardan öyle anlaşılıyor.

    kısacası; lüks bir mekan izlenimi uyandıran ama sporium kadar da sempatik olmayan bir spor salonu. bugün olmaz da; yarın bi gidiyim ben.
  • uzun süre aynı spor salonuna gittikten sonra geçtiğim ve temmuz'da 1. yılımı dolduracağım spor salonu. cadde'de oturan aşağı yukarı tanıdığım herkes buraya gelir. eğitmen ve temizlik personeli işinin ehlidir, çok da kalabalıktır. sabah 7-9 arası en güzel saatleridir. grup dersleri çoktur, hoştur. özellikle hakan birbilen tarafından verilen cycle pek efsanedir. adeta bir orgazm niteliğinde güzel geçmektedir.

    hocaların çoğu ilgilidir, bilgilidir, bir kısmı hasbelkader oraya düşmüş gibidir. duşlar her daim temiz, soyunma odaları her daim düzgündür. haftaiçi akşamları ve haftasonları kalabalıktır, gürültülüdür, sıra beklenir ama bu her spor salonunda olur. ayrıca gelen herkes gerçekten spor yapmak için gelir, çok da güzel spor ve vücut yapar.

    taşınmadığım sürece değiştirmeyi düşünmediğim spor salonudur, taşınırsam üzüleceğim spor salonudur.
  • 6 aydır üyesi olduğum ve henüz hiç bir eğitmeniyle tanışma şerefine nail olamadığım spor salonudur.evime olan uzaklığından dolayı bıraktığım ataşehir hillside'ı mumla arıyorum diyebilirim eğitmen konusunda gerçekten hepsi geçerken uğramış gibi bir haldeler.onun dışında fiyatı,temizliği,müşteri kalitesi her şey çok güzel.
hesabın var mı? giriş yap