• 2020 de çıkacak olan tame impala albümü.
    teaser burada .

    edit: albüm 12 şarkıdan oluşacak borderline yer alırken patience olmayacak.
    tam çıkış tarihi ise 14 şubat 2020.
    ilk parçayı saldı bile

    edit: çıktı. breathe deeper tanrı katında bir eser.
    kevin parker dinleyicilerini mutlu ettiği seviyeyi kendisi aştığı için önceki çıtalarda kalanların beğenmesinin zor olacağı bir albüm gibi duruyor.
  • bolca şarap ve electronica soslu bir kevin delirmecesi olacak gibi, şimdiden yerimizi kapalım.
    isim oksimoron olmuş, beklenti yükseltiyor.
  • kevin'in az önce duyurduğu, tame ımpala'nın yeni albümü. teaser'a bakılırsa current ve lonerism harmanlanması gibi kulağa geliyor. lonerism gibi büyüleyici bir albüm sonrası currentle elektronik tınılarını hissettiren ve şimdiyse the slow rush ile, her ikisinin karması ve bence daha üstünde bir eser 2020 de bizi bekliyor. ilk buradan haberiniz olsun o halde; albüm yayınlanana kadar bir kaç parça tekli olarak yakında yayınlanacak.
  • müzik mecralarında patlama etkisi yaratan albüm haberi. tahminimce festivallerin öncesinde yayınlanacaktır, bu da demek oluyor ki 6 ay içinde albümü dinleyeceğiz.

    edit: uyumadım seni dinliyorum kevin!
  • (bkz: tame impala)'nın yeni albümü. beklemedeyiz
  • borderline ve patience ın da içinde bulunduğu bol perküsyonlu ve güncellenmiş soundlu bir tame impala albümü olacağa benziyor. zaten kevin parker gibi kendini geliştirmekten ve üretmekten vazgeçmeyen birinin kötü bir proje yapacağını sanmıyorum.

    it’s gettin’ closeeeeeer

    2020
  • 14 şubatta çıkacak olan albüm için şimdiden yerimi almak istedim.

    mükemmel bir albüm olacağı şimdiye kadar yayınladıkları 4 şarkının 3ünden belli oluyor.

    evet tarih 14 şubat 2020'yi gösteriyor. albümdeki şarkıların tamamından anladığım kadarıyla kevin'in zamanla alakalı bir alıp veremediği var. yakında kendimce bu albümün tamamı hakkında hissettiklerimi yazacağım.
  • yayınlanmadan önce single'ları ile beklentileri arşa çıkaran bir tame impala albümü. yıllardır değişik işlerin peşinden gidiyor adam. küçükken cipslerdeki "boş yok" muhabbeti gibi albümler yaratıyor. beklemedeyiz.
  • geceleri tame impala konserleri izleyip uykumdan olarak hayat kalitemin düştüğü günlerdeyiz. innerspeaker ve lonerism tınıları özlendi. lütfen kevin, sesimizi duymuş ol.

    countdown to 14.02.2020
    bu son günler geçmiyor.
  • piyasaya çıkmasına az kalmış yeni tame impala albümüdür.

    şu ana kadar içinden 4 single yayınlanmıştır;

    borderline

    it might be time

    posthumous forgiveness

    lost in yesterday

    şahsen hepsini oldukça beğendim ama it might be time haricindekileri parçaları göreceli olarak çok daha iyi buldum ve üçü de çok başarılı olduğundan tek bir favoride karar kılamadım. bu durum da beni albüm konusunda bayağı heyecanlandırdı diyebilirim. merakla bekliyoruz efendim.
hesabın var mı? giriş yap