• iyi hoş da map ve quest yapısı çok yoruyor. kombatı çok beğensem de daha devam edemiyorum. buna vakit ve kafa ayıramam açıkçası. üzülerek bırakıyorum seni the surge 2.
  • ılk oyununa cekinceyle baslayip, gayet basarili bir souls-like oyunu oldugunu gorup bir kac kez bitirmistim.
    ıkinci oyuna da game pass sayesinde girip bir 34 saat sonunda bitirdim ve ilk oyundan daha cok sevdim.
    ılk etapta harita duzeni kafa karistiyor, anlasilmasi zor gorunuyor fakat biraz ilerledikce cok guzel kisa yollar bulup, tanidik mekanlara kestirmeler bulunca daha bir seviyorsunuz oyunu. zirhlar, silahlar ilk oyundan cok daha fazla ve gelistirmek cok daha keyifli.
    ılk adam akilli boss olan little johnny i yendikten sonra sizi cok cok zorlayabilecegini düşündüğüm bir boss yok. en fazla bir kac denemede halledilebilir zorlukta.( bundan oyunun basit oldugu anlamini cikarmayin, duzgun gelisemez ve implantlari dengeli takamazsaniz gtunuzu keserler*)
    kendisi yine ilk oyun gibi cok arkaplanda kalmis ve kimsecikler ilgilenmemis. taş gibi oyundur. hele game passi olanlar ve souls oyunlarini sevenlerin kacirmamasi gereken iyi de bir hikayeye sahip guzel oyundur. oynayiniz efendim.
  • ilk oyunu yapan ekip/şirket ile bu oyunu yapan şirket aynı değil . sanki 2.ci oyunu focus entertaiment adı sanı bilinmeyen bir şirkete bu markaya başlamış gibi ama google'da arama yaptığımda öyle olmadığını buldum. iki oyunu da yapan şirket aynıymış. herhalde ekibin kıdemlileri şirketten ayrılmış da 2.ci oyunu stajyerlere yaptırmış gibi bir hava oyun boyunca mevcut. ilk oyunda moblar oyuncuyu zorluyordu. deli gibi hasar verdikleri için çok uzağa gidemiyorduk.2 de ise doğru ekipmanı dizdikten sonra gram zorlamıyor. örneğin 5 ken level 7 lik mobu çok rahat alabiliyorsunuz. peki ne zorlaştı ? bosslar
    allah delver'in belasını versin 3 gündür boss'u kesmeye denedim ve kıl payıyla kesmeyi başardım. 2 vuruşta karakteri knockout ediyor. boss'un 3 aşaması mevcut. ilk kısmında zorlanılmıyordu 2.ci kısımda boss'un yapay zeka kısmında çok agresif şekilde tasarlamışlar . sürekli saldırı yapıyor. blok yapınca enerjiden gidiyor.resmen surge 2 'nin genichiro'su olmuş. boss'u kestiğiniz zaman yardırıyorsunuz.

    oyunun ilk oyundan en büyük bir diğer dezavantajı ise ilk oyun linear şekilde ilerleniyordu. boss'u kesince bir sonraki bölgeye giriliyordu. bu oyunda ise zorlama bir şekilde açık dünyamsı konsepti gidilmiş. oyuncuyu serbest bırakıyorsunda oyunda ilerlenmesi için bahsedilmeyen boss'u kesmek gerekiyor. kaç kere ilerleyemediğim için en gerideki yere gidip boss'u kesip tekrardan geri döndüğümü hatırlamıyorum.
hesabın var mı? giriş yap