• bok atilmaya cok musait kadrosu, fragmani olan ama o kadar da kotu olmayan bi film..eger kendi icinde degerlendirirsek, yani eglencelik filmler kategorisinde (boyle bi kategoriyi biz yarattik tabi), beni cok eglendirdigini soyleyebilirim* en cok da cameron diaz'la christina applegate'in yanlislikla selma blair'in sevgilisinin penisini gordukten sonra oh my god yerine "oh my cock" demeleri yardi beni..3lunun arkadasliklari, kendi aralarindaki diyaloglar da beni "ben de sizin arkadasiniz olabiler miyim teyze?" dedirttirdi..guseldi
  • film, cameron diaz erkeklerin oral seks sevmedigini, bunun bir yalan oldugunu hayal ettigi ruya sahneleri ile kadinlarin erkeklere oral seks yapmayi sevmedigine dair ipuclari* da vermi$tir.
  • izleyenlerin filmin gösteriminin yarısında salonu terketmelerini pek de yadırgamadığım film.
  • dayanamayip yarisinda terkettigim film.bizim ciktigimizi goren 7-8 ki$i de pe$imizden salonu terketti hatta.gitme sebebi christina applegate olabilir ancak,ama bu da hayal kirikligina yol acacak bir sebep,en iyisi gitmemek.
  • bir yandan bakınca bomboş (senaryo, espri), diğer yandan bakınca dopdolu (cameron diaz, christina applegate, selma blair) film.
  • yazılanların aksine, boş vaktiniz varsa izlemesi son derece hoş, keyifli film. özellikle kuru temizlemeci sahnesi ile dede ve torunlar arasında geçen "fuck grandmother" bölümleri kopartıcı nitelikte. buna ilaveten, hatunların erkekleri nasıl havaya soktuğunu anlattıkları şarkılı bölüm de çok hoş. özellikle kız arkadaşla izlenecek hafif, romantik bir şeyler arıyorsanız tam size göre.
  • seyretmek icin illa ki sinemaya gitmeye gerek olmayan film.hatta evde seyrederken bir yandan ders cali$ilabilecek, ya da kitap okunabilecek bir film.gayet bo$.
hesabın var mı? giriş yap