• x men'in ilk cikan orijinal serisidir.. turkiye'de alfa yayinlari tarafindan ms marvel'in sonuna eklenmi$ sonra 1-2 sayi cikmi$ daha sonra kalkmi$tir.. bu yuzden cizimleri gunumuz kalitesinde degildir..

    daha sonra x men halleri (ki 80 sonlari veya 90 ba$larinda cikmi$ bir seridir.. cizimlerini jim lee ve whilce portacio yapar) 1990 ortalarinda 1 numara yayincilik tarafindan cikartilmi$tir..
  • arkabahçe yayıncılık tarafından çıkmaya başlamıştır. renkli x men olarak zero tolerance ` :zero tolerance` ` :sıfır tolerans` , renksiz 4 sayı bir ciltte olanlarında ise daha eski sayıları çıkartılmaktadır.
  • 1963 ten bu yana çıkan, amerikada en çok satanlarda hep ilk beşte olmayı başarmış çizgi roman. uncanny öneki ilk olarak 142 nci sayıda kullanılmış, o günden beri de kahramanlarımız böyle anılmıştır. kendilerini insanlığı karanlık bir gelecekten korumaya adamışlardır, buna karşın ellerine hiçbirşey geçmemiştir. ayrıca tüm kehanetler günün birinde içlerinden birinin bunlara ihanet edeceğini ve alayının öleceğini söyler. bunlar buna rağmen yılmazlar, şerefli mücadelelerine devam ederler. bi gidin kardeşim ya. koyun ince bellide için çayınızı. size mi kalmış dünyayı kurtarmak.
    e peki ne mi oldu 142. sayıda. (bkz: days of future past)
  • aslında bu çizgi roman serisi başlangıçta x-men ismiyle piyasaya sürülmüştü. 70li yılların ikinci yarısında serinin ismi the uncanny x-men olarak değiştirilmiştir. aynı yıllarda henüz bu seri o kadar sevilmediği için 9 aylığına yayını durdurulmuş sonra tekrar kaldığı yer ve sayıdan itibaren yayın hayatına devam etmiştir. seriye asıl ününü kazandıran ve bir yerlere getiren kişi ise chris claremont'tur.
  • 1963 yilinda ilk sayisi yayinlanan , az sattigi icin 67. sayidan 93. sayiya kadar tekrar maceralar yayinlanmis , 94. sayidan itibaren yeni maceralarla tekrar denenen ve dunyanin en cok tutulan cizgi romani haline gelen , temmuz 2004 tarihi itibari ile 446. sayiya ulasan, koleksiyonumda 148. sayidan itibaren eksiksiz bulunan marvel comics cizgi roman serisi
  • dc ++ dan cbrdosyası olarak indirilebilen x-men çizgi roman serisi. ben okurken çok eğlendim, tavsiye ederim. bendeki sayılar 94 ten başlıyor yani bayağı bi eskiler.
  • genel olarak ırkçılığa göndermeler içeren, mükemmel olarak adlandırabileceğim çizgi roman serisi
  • 544. sayısıyla büyük finalini yapacak olan 48 yıllık seri. neden öyle bir şey olacak derseniz:

    (bkz: #22863018)
  • şu sıralar yayımlanan yeni sayılarda cyclops ve ekibi, mr. sinister karşısında yerlerde sürünüyor. tam da olması gerektiği gibi.
hesabın var mı? giriş yap