• dream theater'in falling into infinity albümünde bulunan trial of tears parçasının 3. bölümü.

    sözleri şöyle.
    the wasteland
    still awake
    i continue to move along
    cultivating my own nonsense
    welcome to the wasteland
    where you'll find ashes, nothing but ashes
    still awake
    bringing change, bringing movement, bringing life
    a silent prayer thrown away,
    disappearing in the air
    rising, sinking, raining deep inside me
    nowhere to turn,
    i look for a way back home

    it's raining, raining, raining deep in heaven
    it's raining, raining, raining deep in heaven
    it's raining, raining, raining deep in heaven
    it's raining, raining, raining deep in heaven

    not: şarkının söz yazarı john myung, dream theater'in o dönemki suskunluğu sırasında, - bu dönem liquid tension experiment albümlerine de denk gelir {john myung bu projede yoktur}- bu kısımda bence kendinden bahsetmiş.
  • (bkz: #45013174)
  • "(...) benim geleceği gören melekelerim özgürlüğüne çoktan kavuştu ve sabırsızca ber şeyi yazmak ve marianne moore, wallace stevens gibi isimleri okumak için çekiştiriyor, dengemi bozuyorlar - bir anda umursamamaya başlıyorum - "the wasteland*" nasıl giderse gitsin - ben çoktan başka bir aleme geçmişim bile - ya da iki alem arasındayım; biri ölü, diğeri doğmak için ölüyor." sylvia plath - the journals of sylvia plath
  • 2021 de çıkan netflix imzalı korku filmi. bu filmi 1 saat 32 dakika izleyeceğime tuvaletin kapısı bozulsaydı da içeride kalsaydım fayansları sayacağım süre daha verimli geçebilirdi.
  • eğer bu senaryoyu tuvalette ikinirken yazdiysaniz dübürünüz inşallah kabiz olur. ha yok üzerine düşüne düşüne 1 hafta, 1 ay, 1 senelik süre zarfında yazdiysaniz eğer gene dübürünüz kabiz olur inşallah.

    öncelikle bu bir korku değil gerilim filmi. filmle ilgili söyleyebileceğim tek iyi bir şey yok.

    --- spoiler ---

    + amk filmini kıran en büyük mantık hatası babanın motivasyonu. amk bu ne osuruktan motivasyondur ki tuvalete bile tüfekle gidecek kadar ailesini koruyan adam ölen birisinin cesedini ailesine teslim edeceğim diye koruduğu ailesini yalnız bırakıyor.

    + amk ben doğaüstü varlıklarla el ense güreştiren filmlerden nefret ediyorum. bu filmde de başrole doğaüstü varlığın topuğuna siktiriyorlar.

    + bence filmden daha da korkutucu bir şey varsa o da öylesine kasvetli bir yerde telefon yok, internet yok, teknoloji yok bütün gün camış gibi yattığın evde sıkıntıdan elbet bir hayalet gelse de canımı alsa diye dua edersin.

    + hayır tam olarak hangi sahnede hangi olayda ve hangi dakikada kötü ruh kadının beynine kaçtı bilmiyorum ama bu doğaüstü varlık olmasaymış bile doğal akişta bu çocukla anne sıkıntıdan delirirmis. amk onlar bir çocuğa söylenen nasil şarkılar oyunlar öyle. yok adamın biri savaşa gitmiş dönmemiş, yok adamın birisi karisini öldürüp pişirmis herkes bunu turta yapıyor sanmış falan.

    + uzun lafın kısası yarrak gibi bir film. ımdb puanini dibine kafar gak ediyor. filmdeki tek iyi oyuncu tavşanlarin oyunculuğu olmuş.

    --- spoiler ---
  • çok sayıda kötü korku filmi izlemiş ama uslanmamış şahsıma, her zaman daha kötüsünün olacağını öğretmiş filmdir.
hesabın var mı? giriş yap