• mumford and sons'ı, fleet foxes'ı, band of horses'ı sevdiğinizin yarısı kadar şuncağızları da seveydiniz bunca zamandır boş bir sayfaları olmazdı. folksa folk, indie'yse indie, çok seslilikse çok seslilik. yazık günah valla ya, böyle underrated grupları gördükçe "ay dur necla abla ben bunu kendime saklıyım kimsecikler bilmesin benim biriciğimi hihiho" diyemiyorum, herkes bilse, tanıdıkça sevse diye uzaklara dalıyorum bir an elimde hayali bir çift katlanmış çorapla.

    toronto'da 2009 yılında kurulan the wilderness of manitoba'nın 3 albümü var şimdiye kadar. hymns of love and spirits , when you left the fire, bir de yakın zamanda çıkan sıccacık island of echoes.

    ilk iki albümlerini bodrum katında, 3. albümlerini ise palazlanmış olarak stüdyoda kaydetmişler. o yüzden ses kalitesi daha iyi. bir de son albümleri daha bir umutlu sanki. echoes bıkmadan dinleniyor mesela bir günde çokça kere. northern drives da aynı şekilde. önceki albümlerden favorim ise summer fires.

    çok sevilesi, canımızın içi gibi bir grup. dişimizi fırçalarken bile dinleyebiliriz. öyle böyle bi grup. haydi o zaman hep birlikte dinleyelim. paylaştıkça çoğalalım. indie indie çocuklarımız olsun. hipster hipster okullara gitsinler, boş vakitlerimizde onlara bereler örelim, yaz kış demeyip giysinler. hepimiz aynı anda inanırsak olabilir. hadi sayıyorum 3 deyince inancaz.

    bir ki...
  • 2009 yılında kurulmuş kanadalı bir grup. leave someone isimli şarkısını ne zaman dinlesem; sabahları uyandırıcı, geceleri rahatlatıcı bir etki yaratır. *
hesabın var mı? giriş yap