şükela:  tümü | bugün
  • 80lerin ortalarinda ingiltere'de kurulan, 90larin ortalarinda ingiltere'de dagilan indie, rock, pop, folk corbasi bir muzik yapan eglenceli grup.
  • albumlerinin isimlerine bi sempatim var, kusura bakmayiverin:
    the eight legged groove machine,
    hup,
    never loved elvis,
    construction for the modern idiot,
    sonuncusu da,
    if the beatles had read hunter...the singles
  • frp de büyülü bi eşya adı
  • angelica maybe diye de güzel bi şarkıya sahiptirler
  • ne yazık ki underrated diyebileceğimiz gruplardan biridir. müzikal çeşitliliği harmanladıklarından, doyurucu olduklarını söylemek yanlış olmaz.

    diskografi:
    1988 - the eight legged groove machine
    1989 - hup
    1991 - never loved elvis
    1993 - construction for the modern idiot
    1994 - if the beatles had read hunter
    1995 - live in manchester
    2000 - love bites and bruises
    2001 - cursed with insincerety
    2004 - welcome to the cheap seats - greatest hits live
    2004 - escape from rubbish island