• bu sezon alaves'te çıktığı 10 la liga maçında 2 asist yapma başarısını gösteren 19 yaşındaki fransız sol bek oyuncusu.

    henüz 11 yaşında katıldığı atletico madrid altyapısında uzun yıllar top koşturduktan sonra 2016/17 sezonu için alaves'e kiralanan marsilya doğumlu bu arkadaş, aynı zamanda fransa u20 milli futbol takımının formasını terletmekteymiş. kiralanmadan önce 5 senelik yeni sözleşme imzalandığına göre geleceğine dair epey umutlu olmalılar..

    * https://twitter.com/theo3_theo
  • dikkatle izlenmesi gereken bir futbolcu, alaves'de parıl parıl parlıyor bu sezon. geleceği oldukça parlak.
  • gelecek sezon büyük ihtimalle üzerinde liverpool forması göreceğimiz geleceği parlak sol bek.
  • gareth bale'in sol bek oynadığı dönemleri hatırlatıyor. aynı yardırma modu bu azmanda da var. atletico takıma monte eder bu elemanı. etmezse de ancak çok sağlam bi ücret karşılığında gidişine vize verir. potansiyeli belli sonuçta.
  • marca'ya göre sağlık kontrolünden de geçerek real madrid ile anlaşmış futbolcu. anlaşma 27 mayıstaki copa del rey finalinden sonra açıklanacakmış.

    * http://www.marca.com/…59104f4046163f50108b4582.html

    olay da söylentiye göre şöyle gelişmiş. theo, kendisini la liga'da oynamaya uygun görse de geçtiğimiz sezonu atletico madrid'in ikinci takımıyla alt liglerde geçirmiş. bu yüzden ayrılmayı kafasına koymuş. atletico da bu sene bakmış bu arkadaş takımda kalmak istemiyor ve kendisine fc barcelona ile real madrid talip, ben bunu barcelona'ya iteleyim demiş. bundan haberdar olan florentino perez de serbest kalma maddesini ödeyerek oyuncu ile masaya oturma hakkına sahip olmuş.

    üst seviyede oynamaya henüz bu sene başlamışken marcelo gibi bi oyuncunun oynadığı real madrid'e gitmesi ne kadar doğru tartışılır. ama şöyle bir gerçek var ki sakatlıklarla boğuşan fabio coentrao yerine, senede 50-60 maç oynayan real madrid'te kendini gösterebilecek kadar şans bulabilir. real'de kalması da şart değil şayet bir iki sene kiralık olarak başka takıma da gönderebilir.

    öte yandan alt yaş kategorilerinde abisi lucas hernandez ile birlikte fransa milli takımı için oynamalarına karşı 15 seneden uzun süredir yaşamlarını sürdürdükleri ispanya adına milli formayı giyme ihtimalleri varmış:

    * https://www.francefootball.fr/…reres-de-liga/792475
  • cinsel taciz iddialarıyla ilgili polis sorgusuna çekilmiş genç futbolcu.
  • atletico madrid'in a takımında hiç resmi maça çıkmadan 30 milyon euro karşılığında real madrid'e transfer olmuş.
  • atletico madrid'den ayrılacağını hiç düşünmüyordum normalde ama eleman sorun çıkartınca atletico madrid kendisini satmak zorunda kalmış. 30 milyon euro çok iyi bir para gibi gözükse de sol back bulmanın neredeyse imkansız olduğu futbol dünyasında böyle büyük potansiyelli genç bir oyuncu için bu paralar çok normal. atletico madrid ne yapar ne eder madrid'e satmaz, bu yüzden barcelona alır diyordum ama yanıldım. kariyeri açısından hata gibi görünüyor ilk bakışta. zira, dünya üzerinde şuanda herhangi bir futbolcunun madrid'e gelip marcelo'yu kesme imkanı yok ama marcelo da 30'una merdiven dayadı. madrid 3 sene içerisinde yavaş yavaş bu çocuğu takıma monte etmeye başlayacaktır. sezon içerisinde çok fazla maç oynayan madrid'de mutlaka şans bulacaktır. bu şansları iyi kullanması lazım. madrid'in de bu çocuğu harcamaması lazım tabi. oynatmayacaklarsa bile üst düzey takımlara kiralık göndersinler en azından. çok değil 2020'de bu çocuk konuşulmaya başlanacak bence.
  • kardeşi lucas hernandez ile geleceğin en iyi sol beki olmasına kesin gözüyle baktığım futbolcu. biri real madrid diğeri atletico madrid solunu domine edecektir. tek sıkıntı milli takımda hangisi oynayacak olması. bence hazır imkanları varken birinin ispanyayı seçmesi lazım. *
  • inanılmaz bir oyuncu. bugünkü la liga performansıyla bale'ın sol bek için ne kadar fazla olduğunu gösterdiği zamanları hatırlatıyor, çok da sağlam bir savunmayla birlikte. iki kez sol bekten çıktığı kontraatakta sağ forvet pozisyonuna kadar açılıp etkili olabilen çok hızlı ve garip bir herif. birinde topu bire bir kalmışken alıp kaydı düştü, yazık oldu.
hesabın var mı? giriş yap