• 1996 doğumlu almanya u19 milli takımında stoper mevkinde forma giyen gelecek vaat eden futbolcu.
  • schalke 04'ün 4 sene önce vfb stuttgart'tan bonsevissiz olarak kadrosuna kattığı 19 yaşındaki alman defans oyuncusu. sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor fakat schalke'nin kendisini bırakacağını pek sanmıyorum.
  • markus weinzierl'ın taktiksel inatçılığı yüzünden bu sezon schalke 04 adına kazanılan sadece iki isimden biri olan 20 yaşındaki alman stoper.

    * https://twitter.com/kehrerthilo
    * https://www.instagram.com/thilokehrer/

    defansın sağında, ortasında, solunda hatta yeri geldiğinde orta sahada bile görev alan bu genç arkadaş bugün oynanan ruhr derbisinde leon goretzka'nın şık pasında borussia dortmund ağlarını havalandırmayı başararak takımına 1 puan kazandıran isim oldu.

    * https://my.mixtape.moe/uylepe.mp4

    sözleşmesi de 2019 yazına kadar uzatılmış fakat a takım ile geçirdiği ilk ciddi sezonda iyi bir performans sergileyen böyle genç bir oyuncunun sözleşmesi daha da uzatılır gibime geliyor.
  • schalke 04'ün sportif direktörü christian heidel'in son açıklamasına göre paris saint-germain'e transfer olan futbolcu. geçtiğimiz günlerde kehrer ile sözleşme yenileme konusunda anlaştıklarını; fakat psg'in araya girerek kehrer'i transfer etmek istediklerini söyledi. transferin hafta başında açıklanması bekleniyor.

    * https://twitter.com/s04/status/1028601659071586304

    bild'e göre bonservis bedeli 37 milyon euro:

    * https://www.bild.de/…nangemeldet-42925516.bild.html

    leon goretzka ile max meyer'i bedelsiz olarak kaptıran schalke için sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan ve henüz kendisini kanıtlamamış bir oyuncuyu bu fiyata okutmak hakikaten başarı. ya da thomas tuchel, borussia dortmund'a hâlâ kızgın ki en büyük rakiplerine bu kıyağı yapıyor.*

    dolar: 6,42 lira
    euro: 7,34 lira
    çeyrek altın: 412 lira*
  • west ham united'a transfer olan alman savunma oyuncusu. böylece west ham ile adı anılan atilla szlai 'nin de fenerbahçe'de kalma ihtimali güçlendi diyebiliriz
  • (bkz: thilo kehrer/@ceyar i kim vurdu)

    premier lig üst sıralama ekibi west ham united'a transfer olan 1996 (26) almanya doğumlu stoper ve zaman zaman sağ bek.

    reputasyonu kulübün bir tık üstünde olan oyuncu, ucuz fiyatıyla kağıt üstünde west ham için iyi bir transfer (2022/23 - 12m € - yaş 26) oldu.

    --- yüzeysel kariyer özeti ---
    - 16'sında vfb stuttgart altyapısından schalke 04 altyapısına (2012/13) geçmiş.
    - 20'sinde a takıma (2016/17 2. yarı) çıktı ve bundesliga'da 1 buçuk sezonda gösterdiği performansla hafiften dikkatleri üstüne çekti.
    - 22'sinde lüzumsuz yere yıldızların arenası psg'ye (2018/19 - 37m €) transfer oldu.

    kendisi a kalite bir oyuncu olmasa da defansta birden fazla pozisyonda oynayabilme meziyeti nedeniyle hocaların kadroda tutmayı sevdiği bir isim. netekim 4 yıllık psg kariyerinde de (2018/19 --> 2021/22) kah stoper, kah sağ bek olarak back up - rotasyon arasında görev yaptı.

    alman milli takımının yedek külübesinin müdavimi oyuncu bugüne kadar (2022-08) öyle ya da böyle 20 kere milli olma başarısı gösterdi.

    yeni hocası dayid moyes dün 'son zamanlarda öyle çok oyuncuya teklif yaptık ki bazılarını açıklasam kahkaha atarsınız'* açıklaması yaptı. west ham hala devam eden (2022/23) transfer sezonunda *bok gibi para harcamıştı. bu açıklamadan çıkardığım, bunun üstüne herifler hala takviye peşinde ve ellerinde kalan az miktar bütçeyle bile 'ya tutarsa' mantığıyla bir sürü reputasyonlu oyuncu için kulüplerin kapısını çalıyorlar.

    12m €'luk kehrer de (2022/23 - yaş 26) belliki o reputasyonlu isimlerden biriydi. oyuncu (genelde back up-rotasyon arası oynasa da) sonuçta as oyuncu olarak şampiyonlar ligi finali (2019/20) görmüş bir isim.

    iyi bir yaşta dünyanın en iyi ligine sıçrayan b kalite topçuya ilerleyen kariyerinde başarılar dilerim.

    ---------- bonus ----------
    takımlarının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: west ham united/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ----------
hesabın var mı? giriş yap