• edit: üsenmedim 13 sayfa dolusu entry'nin hepsini okudum. iclerinde cok begendigim entryler de vardı.
    benim 1 cümlelik entrymi ayakkabı almaya parası/vakti olmayan emekci bir kadını asagılama girisimi olarak yorumlayıp haraket dolu entryler girenler olmus. millet bir bardak suda fırtınalar koparmıs. benim 10 yasından beri calısan bir kadın oldugumu ve kimseyi sahsı olarak hedef almadıgımı bilmeden. ayrıca hostes hanım isini layıqıyla yaptı ve nu entry'de hicbir sekilde hedef alınmadı. onu tanıdıgını ve aglamaktan helak oldugunu iddia edenlere hostesin ismini sordum. cevap alamadım. tanısalar dogru ısmi verirlerdi. ayrıca ucus esnasında 3-4 tane hostes vardı. ayakkabısından hangisi oldugunu nereden anlayabiliyorsunuz? hostesin universiteden arkadası oldugu söyleyenlerin profillerine girince 40 yasında olduklarını görüyoruz ki bu durumda yas itibariyle üniversiteden arkadas olmaları da imkansız. utanmadan bir de uzun uzun yalan dolu entryler gitmisler. milletin nasıl bir fantasie dünyasınvar anlamak zor.
    özel hayatın gizliligini ihlal ettigim ihlal edilmis ve toplu dava tehditleri yapılmıs. keske öncelikle bu kanunun icerigini arastırma zahmetinde bulunsalarmıs. benim gibi (bkz: privacy) kanuna hakim bir insanın bu kanunu ihlal etmesi söz konusu olamaz.
    thy'nin dava acması gerekliligi vurgulanmıs. thy gibi bir (bkz: star alliance)üyesi hava yolu sirketi basit bir elestiriye tahammül etmeyip dava acarak kendi imajını uluslararası alanda zedelemek istiyorsa, buyursun dava etsin. benim acımdan bir sorun yok.
    size tavsiyem bundan sonra gaza gelip milleti linc etmeden önce isin aslını iyice ögrenin. sözde magdur birini (ki bu olayda hostes hanımın magduriyeti söz konusu degildir) savunurken, baska birini magdur etmeyin.
    ----

    az önce denk geldigim ve beni sok eden durum.
    görsel
    görsel
    https://soz.lk/i/0a6bwh9y görsel]görsel

    edit silme editi:
    tek cümleyle vermeye calıstıgım mesajı anlayan bazı suserleri tenzih ediyorum. vermek istedigim mesajı anlayabilecek seviyeniz olmadıgı ve olayı kisisellestirip linc girisiminde bulundugunuz icin editlerimi de anlamayacaksınız. o nedenle orjinali kalsın. anlayan anlar, gerisi de kin ve öfke kusmaya devam etsin.
    edit: bazı zehir hafiyeler hemen sildigim bacaklarımın da göründügü fotoyu paylasmislar. cok komik. ben bacaklarımdan utandıgım icin degil, ilgi oraya cok kaydıgı icin sildim.
    ayrıca bir sürü tehdit mesajı gelmis nedense. özellikle dava tehditleri. bu entry'de hicbir suc unsuru yoktur ve ahlaken de uygundur. ama ben sizin hakaret, kin, öfke ve nefret dolu mesaj ve entrylerinizden dolayı dava acarsam, milyoner olurum muhtemelen.
    edit: ucus bilgilerini paylastıgın icin hostesin bası belaya girecek diye duyar kasan akıllılar, bahsi gecen entryi silmeme ragmen ekran görüntüsünü alıp paylasmıslar. biraz tutarlı olun.
    edit: ülke bir kac dizi izledigi icin kendini psikolog sanan ve her mecrada psikolojik tespit yapmaya calısanlarla dolu. o kadar zekisiniz de benim entryimde hostes hanımla (ki isini layıqyla yapan bir hostesti) derdim olmadıgını anlayamıyor musunuz? kafanız o kadar mı belden asagı calısıyor da bir kuruma yapılan elestiriyi, kisilestirip kıskanclıga bagliyorsunuz? erkeklerin bir kısmını simdi daha iyi anlıyorum. entriyi paylasan erkek olsa sapık ilan edermissiniz. dünyalarınız okuduklarınızı daha genis bir perspektiften göremeyecek kadar mı kücük? en ufak bir cinsiyetcilik icermeyen bir entry üzerinden nasıl bu kadar cinsiyetci ve psikolojik tespitler kasabiliyorsunuz? nasıl psikoloji yasıyorsunuz anlamak zor. dahası kusmaya yer aradıgınız nefrt, öfke ve kininizle nasıl yasayabiliyorsunuz? o kadar empatiden dem vurup, benimle empati yapamayacak kadar mı empati yoksunusunuz? mesela hicbir sahsı/ kadını hedef almadıgı halde hunharca elestirilen bir kadın.
  • (bkz: yırtık dondan fırlar gibi başlık açmak)
    edit: son görsel bir adet çoraplı camış baldırı içermektedir.
    büdüt: camış baldırını kesmiş fotodan asdanslkdalk.
    edit 2: roberto carlos'un(ronnie coleman de olabilir) hiçbir yerde göremeyeceğiniz fotoları için tıklayın asdasdkjasa görsel
  • kimse yanında yedek babet taşımıyor belki o an yırtıldı belki de yırtıldı fakat yenisini almaya gidecek boş günü yoktu.çalışan görev başında bir insanın fotoğrafını burda paylaşmak en kibarca o.çocukluğu.pis terbiyesiz.
  • ince siyah külotlu çorap giydiğini(son görsel) göstermek için başlık açmış ablam.
    türk kızına bak sen.
  • ayakkabı yırtılmamış açılmış

    ekonomik olarak zorlanıyor olabilir(edit şirket veriyormuş)
    o ayakkabıyı çok seviyor olabilir
    dikkat etmemiş olabilir
    işe gelirken açılmış olabilir
    bir sürü olasılık var.
    2023te hala kılık kıyafete takılı kalınmış olabilir

    yönetmeliğe aykırı ise yönetim gerekli uyarıyı yapacaktır.
  • ne yapsın o esnada olmuş belli ki veya fark edilmemiş. uhu sürüp kokpit camından dışarı çıkartıp soğutsun mu, ne oldu yani uçak mı kalkmadı yahu ne garip dertler var bu memlekette.

    milletin ayakkabısına laf edenlerin daha doğru düzgün metin yazamamasına mı yanayım, ayrıca o pantolonun altına o ayakkabıyı reva gören thy'nin zevkine mi bilemedim.
  • ayıptır ya şunu paylaşmaya utanmıyor musunuz
  • abla sen düşman mısın? neden hanımefendinin ayağına bakıyosun?
  • ablacım sen de altarın oğlu tarkan'ın çizmesini giymişsin, birazdan atıl kurt diyip milleti korkutacak gibisin.

    ne kadar meraklısınız insanların açıklarını aramaya. kadınların düşmanı yine kadınlar, neredeyse hiç bir erkek böyle bir başlık açmaz.

    edid : retro çizmesinin olduğu fotoyu silmiş, silsen de koca sözlük gördü kovboy.
hesabın var mı? giriş yap