• türk hava yollarının lisans son sınıf ve yeni mezun olmuş öğrencileri istihdam edeceği program.

    https://www.tktake-off.com/

    soru: türk hava yollarında halihazırda bir iş ilanına başvuru yapmış adayların bu süreç sonuçlanmadan açılacak başka bir iş ilanına başvuru yapabilme şansı var mı? bilgisi olan yazarlar yardımcı olursa iyi olur.
  • dayınız yoksa başvurulsa da bir anlam ifade etmeyecek programdır. thy'de işe alımlarda torpilin çok önemli bir faktör olduğunu sanırım bilmeyen yoktur.
  • ingilizce sınavında dynet sisteminin mi kullanılacağı, genel yetenek ve ingilizce sınavlarına hangi kaynaklardan hazırlanabileceğim hakkında kafamda soru işaretlerinin bulunduğu bir iş ilanı. bilgisi olan yeşillendirebilir.
  • dayısız girilip girilemeyeceği muhtemelen temmuz'da belli olacaktır.
  • thy web sitesinde ön eleme sonuçları mental hr bilmem ne sitesinde 10.04.2019 da açıklanacak diyor ancak şuana kadar mental şeyinde herhangi bir hareket yok.

    edit: açıklanmış. online sınavlar hakkında bilgisi olan yeşillendirirse sevinirim.
  • ön değerlendirme sonuçlarını açıklamaktan vazgeçtiklerini düşünmeye başladım artık.

    edit: ön değerlendirme aşamasını geçmişim.

    amcam ya da dayım da yok ayrıca. umarım diğer aşamaları da sorunsuz geçmek kısmet olur.
  • ön aşamayı geçebilmek için dayıya ya da amcaya gerek olmayan program. en başta belirttikleri koşulları sağlıyorsanız ön değerlendirmeyi geçersiniz. ayrıca her ota boka da torpil var yazıp durmayın. benim çok arkadaşım torpilsiz girdi oraya. elenip elenip, gelip burada ağlamayın.
  • yazmayayım dedim ama enteresan insanlar var, insanı çileden çıkarıyorlar.

    neymiş efenim ''ağır torpil'' gerekliymiş. daha sürece başlamadan böyle bir düşüncenin içerisine giriyorsanız siz iflah olmazsınız. gayet şeffaf bir şekilde sınavına gireceksin, sonucunu göreceksin ve bu sınav subjektif bir sınav değil. en son aşamada mülakata tabi olacaksınız ki bu aşamada hal ve ahvaliniz belirleyici olur; lakin daha sürece başlamadan ağır torpil gerekiyor diyorsanız siz bu negatiflik ile hayatınızın hiçbir döneminde başarılı olamazsınız.

    edit: sizin mülakatta elenmiş olmanız torpil olduğu anlamına gelmez, gereken niteliklere sahip olmadığınız anlamına gelir. bunda gücenecek bir şey yoktur, başka alanlara yönelebilir ve başarılı olabilirsiniz. benim anlatmak istediğim, bu sürece dahil olmak isteyen başarılı insanlara; ''sürece hiç girmeyin zaten torpil var, ben daha önce girdim elendim.'' minvalinde ahmakça akıllar vermenizin gereksizliğidir. bilmiyorum belki de siz gireceksiniz ve rakip elemeye çalışıyorsunuz; türkiye'de bu kadar küçük hesapların insanları var, biliyorum...
  • son mülakat aşamasına kadar gelebilirseniz eğer torpiliniz olmadan işe girme olanağınız max %10 deneyin görün.
  • yetersizliklerini torpil dönüyor diyerek kamufle etmeye çalışan yazarların da başvurduğunu gördüğümüz thy’nin yeni mezunların işe alımı için oluşturduğu programın ikincisi.

    bu program aracılığı ile geçtiğimiz sene thy’de işe başlayan arkadaşlarım mevcut. ve çoğu referans kısmını boş geçen ve hükümete yakın tanıdıklarını araya sokmayan insanlar.

    umarım hak edenlerin mutlu sona ulaştığı bir süreç olur.
hesabın var mı? giriş yap