• cuma gününden itibaren başlayacak uygulama.

    "özellikle ikramları ile yolcusunun beğenisi kazanan ve bu alanda birçok ödül alan thy, dış hatlar ekonomi sınıflarında alkol ikramı ile ilgili radikal kararlar aldı. dış hat ekonomi sınıfında rakı, votka ve cin ikramını kaldıran bayrak taşıyıcı, 6 saati aşan er (ekonomi) olarak bilinen uçuşlarda ise tek tip ballantines marka viski ikram edeceğini duyurdu konu ile ilgili olarak kabin memurları ve turkkish do&co şefleri bilgilendirildi."

    http://m.airporthaber.com/…ilacak-alkol-karari.html
  • içkiyi kısıtlamamış, ikramı kısıtlamış. mecbur mu adam sana içki vermeye. te allam.
  • ıcip icip sıziyoduk onu da aldiniz elimizden. lan 11 saat nasil gecer? otlu kurabiye yemek sart oldu binmeden once.
  • yurtiçi uçuşlarda ikramlarida, kısıtlaması gerek bence amk yemeyi verin peynirli sandviç o kadarmı açsınız. ya da belirli saatlerde versinler ibne, 45 dk izmire uçuyor kalkmasıyla inmesi bir oluyor ufacık sandviç tribine giriyor.
  • ben hep ballentines içtiğim için beni ilgilendirmeyen hede.
  • apronda deve kesen adamlar bunlar. çok takılmayınız, islamcılık nasılsa bunu da kurutacak ve batıracaktır.

    ucakta zikir çektirsinler, terden sonrada ılık zemzem suyu ikram edilsin. yakışan odur.
  • ballantines ihalesini bir badem aldı zaar.
  • bence mantıklı,

    en son uçuşumda yemek olarak ızgara köfte vardı, rakı istedim yanında. aslında baya da güzel gitti, ama sonra kendi kendime şöyle dedim "amk deden de uçakta rakı içerdi zaten yavşak herif.."

    sonra utandım kendimden keko gibi rakı istedim ulan uçakta. gece kulübünde rakı içen artiz bebeler gibi..

    neyse efendim alkol isteyene bira şarap viski yeter zaten, daha ne olacak. güzel fransız şarapları var onlardan içersiniz.

    bir de o araplar pakistanlılar hintliler köpek gibi davranıyor thy hosteslerine.

    özellikle abd'den tr'ye giderkenki yolcu tipi çok fena. bildiğin "parasıyla değil mi lan istediğimi yaparım" şeklinde, 1 kere bile teşekkür etmeyen hödük hödük tiplerle dolu oluyor uçak.

    siz siz olun hosteslere görevlilere vs bol bol teşekkür edin.

    yalnız geçen uçuşta keko bir herif vardı sandviç istedik diye "arkada açık büfe var beyfendii ordan alabilrrsnzzz, bu seferlik getireyim ama :s ...." dedi, sonra da getirmedi sandvici..

    ama arada çıkar öyle tek tük, o kadar da olur..

    uzun lafın kısası, uçakta da votka cin rakı icmeyiver kardeşim.
  • türk hava yolları isimli firmanın, maliyetleri kısmak adına aldığı bir önlemdir.

    mantıklı da bir adımdır, ekonomi sınıfında yolculuk hizmeti için böyle bir maliyete katlanmanın lüzumu yok. sonuçta alkol satılıyor, ücreti mukabilinde isteyen temin eder.

    olayın ne islamcılık ile ne de alkol düşmanlığı ile alakası vardır, boşuna algı kasmayın komik duruma düşüyorsunuz.

    peşin not: alkolikspor
  • ekonomide zaten tek balantines vardı.single malt olarak business ta içilebilirdi.rakı, votka, cin alan çok az yolcu olur uçuşlarda . bundan dolayı çok tuhaf değildir fakat seçenekleri kısmanın da hoş olmadığı durumdur. yolcular genellikle bira ve şarap tercih ediyor. kavaklıdere kalecik karası ürününde üretilen türk şarabı ancyra uçuşlarda en iyi giden alkollü üründür. yeri gelmişken de kutsal bir bilgi ekleyelim diğer şarap seçeneği olan fransız şarabında kükürt çok fazladır, baş ağrısı yapar. keşke bu ürün kaldırılsaydı.

    edit : yukarıdaki bir yazara itafen evet içki vermeye mecbur, yoksa almanların çatladığı dünyanın buluşma noktası olan havalimanımız bom boş kalır, uçuşlar da yolcu strese sokulmaz ve gideceği yere en keyifli ve rahat gitmesi amaçlanır. yolcular seçeneğini fiyatın yanı sıra bu şekilde yapar. sen git saudi ile uç eğer uçarsan.
hesabın var mı? giriş yap