• ağustos ayındaki şikayetlerimin hala yeni şikayet durumunda beklediği bir işe yaramayan sistem. son dönemde tekarar spam smslerinin hortlaması bu yüzden muhtemelen, kanun var uygulayan yok gözünü sevdiğimin türkiyesi
  • var mı? var. çalışıp çalışmaması kimin umurunda (devlet açısından). ulan gelen sms'lere, email'lere falan sinirlenip, sisteme girip, üşenmeden bir sürü form doldurup şikayet ettim, sonuç;

    (bkz: yeni şikayet)
  • aylardır şikayetlerimin yeni kayıt durumunda beklediği sistem. sistem üzerinde bir iletişim formu aradım kendilerini de şikayet edip "neden işinizi yapmıyorsunuz" demek için için ama bulamadım. şikayet var üzerinden arama yaptım gümrük ve ticaret bakanlığı ile ilgili bir şikayet var mı diye ve bingo! neden şikayetlerimize işlem yapmıyorsunuz diye şikayetler var ve ağustos ayından beri cevap veren olmamış bu şikayetlere de. uzun lafın kısası hiçbir işe yaramayan sistemdir.

    not: reklam smsleri artarak gelmeye devam ediyor.
  • temmuzun sonunda açtığım şikayetin "işleme alındı" olarak gösterildiği ancak hiçbir detay verilmeyen ne desem gg sistem.
  • düzenli olarak spam sms ve çağrıları şikayet ediyorum. ilk defa geçen gün, geçen sene yaptığım ilk şikayetim sonuçlandı. firma 4 ay önce beni arayıp bizi şikayet etmişsiniz falan deyip sonunda bana hediye çeki vermişti. ben de şikayetimi geri çektiğimi söylemiştim. gelen e-postada gönderilen sms yasalara uygun olduğundan ceza kesilmemiştir gibi bir açıklama yazıyordu. firmaları tespit etmek zor olduğu için sistem yavaş işliyor. diğer tüm şikayetlerim yeni kayıt olarak gözüküyor. ayrıca sisteme e-devlet şifresiyle girince şikayet formunda gsm no alanı dolu gelmiyor, doldurulamıyor da. dolayısıyla şikayet eklenemiyor. ara sıra iyileştirmeler yapıyorlar. umarım devamı gelir.
  • 40 gün önce açtığım kaydı halen "yeni kayıt" durumunda gösteren sözde şikayet sistemi. kuruluş amacı belli, insanların buraya niye uğradığı belli. 9 kez koruma kararı verilen karının kocası tarafından öldürüldüğü bir ülkede, adamın durmadan attığı sms'ler le mi ilgilenecek böyüklerimiz. halbuki sorsan, bilmem ne konusunda avrupa lideriyizdir. lider olduğumuz bir konu varsa da o da iş bilmemezliktir de. neyse, tacizci şirket kapanmasa bari bu arada.
  • içinde yıllanmış şikayetim var, halen bir sonuç göremediğim sistemdir. gerçi o yıllananın "yeni kayıt" durumundan "işleme alındı" durumuna gelmesi (muğla ticaret il müdürlüğü) 3-4 ay almıştı rahat. izmir ticaret il müdürlüğüne gidenler çok hızlı bir şekilde işleme alınıyor, ama sonrasında ne oluyor benim için halen bir muamma. oraya giden 8 şikayetim var. bir sonuca ulaşırsam buradan yazarım.

    düzenleme 1 (muhtemelen devamı gelir - 27.08.2016) : 8 şikayetimin sayısı 11'e çıktı. bunlardan 6 tanesini yollayan firmaya çok sayko bir mesaj yolladım onlar mesajı kesti şimdi başka şekilde mesaj geliyor (muhtemelen o firma ile alakalıdır yine) . ve evet, 1 tanesine bile ceza verilmedi daha.

    düzenleme 2 (10.03.2018) : geçen sene 1 tanesi ceza yedi bu sene baktığımda 1 tane daha yemiş. dört bekleyen savunma var. toplamda 18 şikayetim var.
  • evet müjdemi isterim,

    yıllardır tarafıma izinsiz olarak gönderilen bütün sms'leri inatla buradan şikayet ediyorum. neredeyse yaşına girecek şikayetlerim var. tam sisteme ümidimi kaybetme noktasına geldiğim şu günlerde yüzümü güldüren bir e-posta aldım. yaptığım onlarca şikayetlerden bir tanesi sonuçlanmış ve para cezası kesilmesine karar verilmiş. cezanın miktarı yazmıyor ancak çok da önemli değil. önemli olan sistemin yavaş da olsa çalışıyor olması.

    lütfen sistemin çalıştığını, izinsiz gönderilen sms ve e-postalar için bir ceza sisteminin olduğunu herkese yayalım. herkesi şikayet sistemine davet ediyorum.

    http://tiss.gtb.gov.tr/gtb/giris.xhtml

    cezaya ilişkin görseller:

    http://hizliresim.com/nely5y

    http://hizliresim.com/aenpob

    http://hizliresim.com/ybd3vj

    5 ay sonra gelen ekleme: 2 tane daha şikayetim "dosya ilglili savcılık makamına intikal ettirilmiştir" şeklinde sonuçlanmış. bahsedilen 2 şikayet bed-kit isimli bahis sitesinden gelen kısa mesajlardı. savcılıktan bişi çıkar mı bilemedim. ne olursa olsun sistem çok çok yavaş da olsa çalışıyor.
  • temmuz 2015'den bu yana yaptığım 30'un üzerindeki şikayetten bir tanesi sonuçlandı. sonuç olarak gümrük ve ticaret bakanlığı ağaoğlu'nun beni sms'le taciz edebileceğine, gönderinin mevzuata uygun olduğuna karar verdi. sözlüğün bilgisine sunulur...

    edit: gümrük ve ticaret bakanlığı aynı işlem ile ilgili yeni bir bildirim mesajı gönderdi. mesajda ağaoğlu başlığıyla mesaj gönderen şirketin ....... olduğunun belirlendiği ve para cezası uygulandığı belirtilmektedir.
  • akp'nin çıkardığı her işe yarar kanun gibi uygulanmıyor.

    yani yine boşa sevinmişiz.

    sistem bir boka yaramıyor.

    temmuz 2015 ve ocak 2016 tarihli şikayetlerim hala "yeni kayıt" altında sistemde öylece duruyor. umurunda mı memurun?

    domino'sçular şimdi keyif ediyordur.

    ekran görüntüsü: http://i.hizliresim.com/mjaor2.png
hesabın var mı? giriş yap