• bu başlıkta yer alan içeriklere ankara 1. sulh ceza hakimliği'nin 06.10.2016 tarihli ve 2016/5227 d. iş sayılı kararı uyarınca erişimin engellenmesine karar verilmiştir.
  • kendisi ile ilgili yazılmış içerikleri mahkeme kararı ile sildirten firmalara eklenmiş bir firma. merak ediyorum, bu nasıl bir kendine güvensizliktir ki, hakkında yazılan olumlu - olumsuz hiç bir şeye tahammül edilemiyor. firmayı tanımam etmem, herhangi bir ürününü de kullanmadım. e be kardeşim, bu kadar mı süper, hatasız, mükemmel ürün satıyorsunuz, bu kadar mı muhteşem hizmet veriyorsunuz da, sözlükte yazılan ne var ne yoksa kaldırtıyorsunuz? tabi ki beğenen kadar beğenmeyen de olacak, hatta arada kötü niyetli yorum da olacak. gayet doğal şeyler bunlar. azıcık kendinize ve ürününüze güvenin ya. bırakın millet ne yazacaksa yazsın.

    bir de şu var tabi : (bkz: sabire meltem banko)
  • 1-2 problem yaşadım, sitemin kapandığı falan da oldu ama hiçbir zaman "al paket bu başının çaresine bak" demediler

    hiç beklemiyordum ama 1 yılda sitemi de kendilerini de iyi seviyeye taşıdılar. kendilerini bozmazlarsa iyi
  • çok altyapı değiştirdim son 2 yıldır bunları kullanıyorum aralarında en iyisi diyebilirim. hizmet hatrı sayılır düzeyde, yazılım sorunsuz. sorun olsa da gece bile telefonla ulaşabiliyorsun
  • uzun zamandır bir kaç e-ticaret paketini inceliyoruz. en son ticimax ta karar verecektik ki..
    geçenlerde ilgilendiğim firmaların burdaki yorumlarına da baktım. aklımda kalmış. diğer firma yorumları eğrisi doğrusu ile aynen duruyorken bu abiler çizik artırmış. sırf burdaki bu hareket ve uyanıklıkları yüzünden karar değiştirdik. özgüven yoksa, olgunluk yoksa müşteri de olmaz. bu e ticatte de böyledir.
  • ne is yaptigini cok merak ettigim sirket, aramaya da useniyorum simdi.

    halbuki, bugune kadarki entri sildirenlerin hemen hepsi hakkinda iki ciziktirecek kadar fikrim vardi.

    su an icim kan agliyor lince katilamadigimdan.
  • daha önceden yazılan bütün entryleri mahkeme kararı ile sildirmek genel olarak zaten ne olduklarını belli etmeye yetiyor.

    müşterileri ile olan ilişkileri parayı alana kadar ve daha birbirleriyle bile doğru düzgün iletişimleri yokken nasıl olacak da 7/24 hizmet desteği sağlayacaklar anlamış değilim.

    ödeme sistemleri de ayrı bi mevzu tabii, örneğin 4000 e aldığınız paketi yenilemek için 3000 lira para istemek nedir allah aşkına.

    esnaflık bilmeyen adamları ayakta öpebilme yetenekleri var.
  • ticimax kullananların bir kısmı çok iyi diyor bir kısmı nefret ediyor. çok yoğun satış olacak bir işimiz değil ama şuan fiyat ve sağladığı özellikler bakımından ticimax mantıklı geliyor. teknik destek ve seo bakımından nasıldır? kullanan arkadaşlar mesaj atarsa çok sevinirim.
  • bütün e-ticaret firmaları ile çalıştım. uzun zamandır da ticimax kullanıyorum. şuan neredeyse tüm hedef kelimelerimde ilk sayfayadayım. (orta seviye rekabet olan kelimeler) seo yatırımı yapacak olanlar, hali hazırda firmanın altyapısını kullanan sitelerin google indexlerine mutlaka dikkat etmeliler.
  • daha önce de belirttiğim gibi destek konusunda da çok iyiler. geceleri telefon desteği veriyorlar. vardiya sistemi mi var orasını tam bilemiyorum. web sitemden haliyle 7/24 sipariş alabildiğim için acil durumlarda yardım alabileceğim birilerinin olması gerekiyor. özellikle benim ürün grubumda olduğu gibi belirli bir segmente hitap ediyorsanız, aksaklığın çözülmesi için mesai saatlerini beklemek kabul edilebilir bir durum değil

    seo bakımından bir değerlendirme yapamam çünkü organik sonuç için bir çalışmam olmadı. adwords ve facebook ads kullanıyorum. tüm yönetimi kendim yapıyorum ama digital marketing bilgisi olmayanlar için bu konuda da yardımcı oluyorlar diye biliyorum
hesabın var mı? giriş yap