• ticimax pişmanlıktır.
    para verip 10-15 gün içerisinde mis gibi e-ticaret'e açık sitem olacak sanırsınız ama site tasarım ve yazılımdan hiç anlamamanıza rağmen her şey üstünüze kalır. hiç işiniz yokmuş gibi bir de eğitime gelin öğrenin derler.
    oldu canım...

    tanım: e-ticaret yazılımları ve altyapı sağlayıcısı

    edit: imla
  • sana ürün bulsun, eklesin, senin yapman gereken kampanyaları da yapıp sana para mı yatırsın.. o zaman da kesin az para yatırırmıydı ??

    yahu dünya’daki bütün bu tip platformları alınca, ürününü de eklersin, görselini de yüklersin. hiçbir platform armut piş ağzıma düş yapmaz. allah var en kolayı ve gelişmişi ticimax. he bideticimax’ın güzel bir yanı var sana bedava eğitim veriyor, bence katılıp birşeyler öğrenmelisin. çok eğitime ihtiyacın var gibi duruyor e ticaret konusunda.

    yada bu tip siteleri kuran şirketler var 3-5 veriyorsun senin adına yapıyorlar herşeyi. r10 ‘a falanda bakabilirsin, ordan kurdurcak birilerini de bulursun ucuzcu.
  • hangi siteye girsem altında logosunu gördüğüm şirkettir.

    herkese mi sattınız la !!??!!
  • anladığım kadarıyla e-ticaret sitelerine altyapı sunan bir oluşum.

    kendilerini tanımam etmem, az önce reklamlarına denk geldim, oradan gördüm, yazayım dedim. reklam müziğini sanırım mazhar alanson seslendirmiş.

    bunun dışında, başlığın ilk entry'sinin "bu başlıktaki entry'ler mahkeme kararıyla silinmiştir" olması da oldukça düşündürücü.

    buna göre, benim yazdığım entry bir süre sonra silinecek mi? entry'ler siliniyorsa, neden 7 kasım 2016'dan beri tek bir entry silinmemiş? madem entry'ler silinmiyor, neden mahkeme kararına ait entry hâla en başta duruyor? peki, ıslak bezle silindiği zaman kumaştaki yağ lekesi çıkar mı? babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
  • prime time a para yatıran şirket olduğunu göstermiştir.

    (bkz: prime time'da pembe dizi izlenen ülke)
  • türkiye'nin en iyi altyapı sağlayan firmasıdır. referanslarından da anlayabilirsiniz, şuan yaptığı reklamlarda lider olduğunu ortaya koydu bence özellikle mazhar alanson çok yakışmış. kullanan biri olarak işin en başından sonuna kadar sizinle ilgileniyorlar ki benimle epey ilgilendiler. zerree eticaret bilmememe ragmen tıkır tıkır çalıştık, çalışıyoruz. hoş şimdi öğrendim, günlük siparişimiz 1000 leri aştı. bu hizmetinde bir bedeli elbet var. yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya sizde o hesap para vermeden her işim halledilsin istiyorsunuz galiba
  • sözlükte kolpadan reklam entry'leri girdirmeleri bir yana; boş zamanlarında akp yağlayan mazhar alanson'u kullanarak sikseler hizmet almayacağım firmalar arasına girmiştir.
  • aradığı ''yazılım destek uzmanı'' nı bir türlü bulamayan firma. yıllardır bu ilanı var.
    başlığında yazan bazı yazarlar da iş görüşmelerinde kamera açmadıklarını ve dönüş yapmadıklarını belirtmiş. vaktiyle cv'mi hep ilettiğim çalışmayı çok istediğim bir firmaydı.
  • sunucularında genel problem olan, panel ve sitelerindeki yavaşlık gına getiren e-ticaret oluşumu.

    klasik türkiye.. kötünün iyisine mecburiyet.
  • dünyada sunucusu patlamayan yer mi var?

    twitter?
    netflix?
    google?
    instagram?
    whatsapp?
    google?

    her boku türkiye'ye bağlayın anasını satayım
hesabın var mı? giriş yap