• https://www.tv100.com/…velayetini-aldi-haber-592787

    --- spoiler ---

    izmir'de tiktok'ta fazla vakit geçirdiği, 8 ve 13 yaşındaki kızlarına karşı sorumluluklarını yerine getirmeyen anne b.k 'ya eşi ferit k. boşanma davası açtı. dava sürecinde anneleriyle birlikte yaşamaya devam çocuklar bir süre babalarıyla görüştürülmedi. ferit k. mahkemede eşinin tiktok'ta saatlerce zaman harcadığını ve çocuklarına karşı sorumluluklarını yerine getirmediği gerekçesiyle kızlarının velayetini istedi.

    davada mahkemenin atadığı pedagog raporunda, annenin çocuklarına karşı sorumluluklarını büyük düzeyde yerine getirmediği ve velayetin geçici ve kalıcı olarak babaya verilmesini talep etti.

    boşanma davası bittikten sonra da valeyetin kalıcı olacağını söyleyen ferit k., “eşim, geceden sabaha kadar tiktok videosu çekiyor. hatta bu mesai sabahlara kadar sürüyor. kendini çekmesinden ziyade küçük kızımı da tiktok'a alıştırmış. kızım da video çekip paylaşmak istiyor. videolarında kızlarımızı da çekiyor. benim özellikle tiktok videoları konusunda rahatsızlığım söz konusu.

    boşanma henüz gerçekleşmedi ancak eşimle ayrı evlerde kalıyoruz. eşim, geceden sabaha kadar tiktok videosu çekiyor. hatta bu mesai sabahlara kadar sürüyor. büyük kızım sürekli bana mesaj yollayıp öğlene kadar kahvaltı yapamadığını, annesini uyandıramadığını söylüyor. ben gidip kızlarımı doyuruyordum.
    --- spoiler ---
  • çocuların velayetini de almış olan adam, kezbanlara ders olacak başlık.

    kaynak
  • ya ne yapacağıdı? velayeti babaya veren hakimi de tebrik ediyorum. işleri de rast gitsin.
  • ülkede güzel şeylerin de olduğunu gösteren gelişmedir.
  • gösterişli görünme çabası daha çok ailenin yuvasını yıkacak. erkeği haklı buldum.
  • hukuk sistemimiz için umut verici bir haber.
  • doğru olanı yapmış.normal mi şu arkadaş evli çocuklu kadınsın.kızınıda kendine benzetebilirdi.herşeyin adabı var eğlenmeninde.

    tek sıkıntı adam telefonu niye öyle tutmuş sanki vitrin ürünü gibi onu anlayamadım.
  • dibine kadar haklı olan adamdır. adamı haksız bulanlar varsa söylesin biz arabistan'a yerleşiriz.
  • kral hareket yapan adamdır.

    hakim kim ise verdiği hükme helal olsun onunda ellerinden öpüyorum.

    arkadaş rezilliğe bakar mısınız, kadın evi adeta ankara pavyonlarına çevirmiş. bunu ya para için yaparsın, yada aklını kaybedersen. daha bunun gibi bir sürü aile var youtuberlık için çocuğunu millete izlettirerek istismar eden. aile yapısı bozuluyor diye bas bas bağırdılar zamanında ama o tren çoktan geçti gitti, ortam bunlar gibi tiplere kaldı. umarım mahkeme kararı emsal olur da böyle şarlatan tipler yavaştan da olsa piyasadan silinirler.
  • tiktok'tan bağımsız o seviye dans edemeyişiyle bile boşanılmayı hak eden bir kadını boşayan adamdır, bana göre adam gibi adamdır.
hesabın var mı? giriş yap