• avustralya asıllı bir web developer. 2 yıla yaklaşan java öğrenme maceramda kendisiyle yeni tanışabildiğim için biraz mahzun ve mükedderim.

    2 yıllık bu süreçte önce mimar aslan, sonra john purcell'dan bir şeyler öğrenmeye çalıştım, hala da çalışıyorum. hele ki john reyizin hakkı ödenmez ama tim bu ikisinden gerçekten farklı. olayları başlangıç seviyesi biri için diğer ikisine oranla çok daha basitleştirerek ve yine diğer ikisinin anlatmadığı bazı temel ama basit ayrıntıları da açıklayarak anlatmasıyla gönlümü çaldı bu tontiş. black friday vesilesiyle udemy'de 195 papel olan kursu da 12$'a aldım. kurs içeriği sürekli genişliyor ve kullanıcı desteği oldukça kuvvetli. sorduğunuz bir soru çok kısa bir sürede çoğu zaman bizzat tim tarafından cevaplanıyor. "cava öğrenelim de nereden nasıl başlicaz be kamil :/" diye arayışta olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

    edit: abi muhtemelen tamamen iyi niyetten ve çok bilmekten kaynaklıdır belki ama bazen lafı o kadar uzatıyor ki dersi kapatıp çıkasım geliyor. "gir baba, hadi gir konuya, hadi babacım işimiz gücümüz var ! " diye isyan bayrağı açıyorum. ki bunu video 2x hızdayken yapıyorum dikkatinizi çekerim :/

    http://timbuchalka.com/
    https://au.linkedin.com/in/timbuchalka
  • ben mi apatalım bilmiyorum ama alıştırmalarını çok fazla karmaşık yaparak öğrenmeyi zorlaştırıyor gibi. biraz daha basit ödevler verebilir videonun sonunda.
  • igrenc aksani ve agzinda bir litre tukuruk varmis gibi konusmasina sinirlenmeyi birakip dersine konsantre olmaya hasil olabilirsem, bu konuda bana en cok yardimi dokunabilecek java tutor oldugunu dusunuyorum. udemy'de verdigi kurs cok makul fiyatlara inmis durumda ve her "ben java ogrenicem" diyenin bu kursu almasi gerektigini dusunuyorum. ah bi de alabama koylusu gibi konusmasa muazzam olurdu.
  • java kursları, udemy üzerinde en iyi olarak geçiyor ama, python kursu da fena değil. bir kaç kursu deneme fırsatım oldu, kendisi çok daha geniş bir şekilde anlatıyor konuları.
  • yazılım alanında udemy'nin en iyisidir kendisi ve learning programming ekibi.
  • bu nasıl bir aksandır yahu, cockney aksanını anlayan şahsım bununkinin önünde kulaklarımı kesme hissiyatı yaratıyor.
    (bkz: holy shit)
  • aksanini gectim nefes nefese kalmis gibi konusmasi beni benden aliyor. bu yuzden odaklanmasi inanilmaz zor ancak pythonu harika anlatiyor.

    edit: yok bu adamin ya cok ciddi nefes problemi var 3 dakika da bir durdurup sinirimin gecmesini bekliyorum dayanilacak gibi degil.
hesabın var mı? giriş yap