• sophie turner ve asa butterfield'ın başrolünde olacağı komedi drama karşımı romantik bilim kurgu filmi.

    https://www.sinemia.com/…venlerinde-bir-sansa-stark
  • başroldeki kızanı merlin dizisindeki mordred rolünden hatırladım görünce, minicik kızandı diz kadar boyu vardı, bunlar ne zaman böyle öküz kadar olmuşlar.
  • zaman yolculuğu hakkında yapılmış en kötü film.

    tüm senaryo şu kadar:

    --- spoiler ---

    ergen bir oğlan zaman makinesi icat eder. bunu sadece ve sadece sevgilisinin onu terk etmesini engellemek için kullanır.
    --- spoiler ---
  • kötü bir filmdi. sırf zaman yolculuğu filmlerini sevdiğim için izledim. bunu izleyeceğinize (bkz: about time)'ı izleyin, o çok güzeldi.

    --- spoiler ---
    evan filmdeki tek düzgün karakter.
    stillman dahi falan değil, tam bir ergen.
    debbie tam bir orospu.
    ryan tam bir orospu çocuğu.
    --- spoiler ---
  • debbie'nin nesi orospu la. bayağı bildiğin normal kız işte. hatta biraz fazla iyi.

    film tam anlamıyla nerd avlamak üzere kurgulanmış. kısa boylu yağlı saçlı ergenin, gerçek olamayacak kadar güzel ve anlayışlı bi kızla olan hikayesini anlatıyor.

    sırf sofi törnır için izlediğim filmdir. sarı saçlarını deli gönlüme...
  • groundhog day ile back to the future'ı birleştirip kısa film yapmışlar. başka bir numarası olmayan bir proje.

    --- spoiler ---
    en sonda zaman makinesini icat eden herifin arkadaşının, geçmişe giderek onun üniversite için kuantum fiziği bölümünü tercih etmesini engellemesi de çok saçmaydı.
    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    çerezlik bir film. fazlası etmez.

    debbie'nin tam bir orospu olduğunun fikrine katılıyorum. ulan eşcinsellerin olduğu partide gaylerle sevişiyor, yatıyor. neredeyse vurduracak. yok bu kız namuslu filan diyorlar bir de, türkiye'de olsaydı direkt ayrılma sebebiydi.

    evan filmdeki tek düzgün karakter. buna katılıyorum ama ağır amcı, ulan çevrende sadece debbie mi var, başka kız yok mu, okulda filan bu kadar mı a sosyalsin, ne bileyim git kumar filan oyna, elinde zaman makinesi var saçma sapan bir kaşarın peşinden gidip duruyorsun, hayır her şeyi deniyorsun, kız sallamıyor bile seni iplemiyor. artık neyin ısrarı bu, anlamadım gitti. arkadaşı sonuna kadar haklıydı, onun yerine kumar filan oynasalar, loto filan tuttursalar am üstünde ceviz kıracak kadar para kazanırlardı, en azından hayatlarını yaşarlardı. aşk filan yaşadıklarınıda düşünmedim hiç filmin başından beridir. sadece kullanılan bir erkek gördüm. hallaç pamuğu gibi atılıp durdu filmin başından sonuna kadar.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap