• (bkz: call me by your name) filminde sergilediği oyunculuk ile kendine hayran bıraktıran, 1995 doğumlu genç amerikalı aktör. aslında filmdeki performansını oyunculuk olarak değerlendirmek yanlış, daha ziyade bir yaşam deneyim sunuyor gibi. filmin bu kadar etkileyici olmasının en önemli sebebi timothee'nin ingilizce tabiriyle 'raw' performansı kesinlikle. buralar daha çok değerlenecek.
  • call me by your name’de döktürmüş olan ve beni yeniden kendine hayran bırakan genç. çok çekici bir aurası olduğu kesin umarım ilerde ödülden ödüle koşar.

    edit: artık tam anlamıyla fangirlü oldum
  • call me by your name izledikten sonra ben bu çocuğu nerede izlemiştim diye düşünürken homeland 2. sezonda dana'nın erkek arkadaşı rolünde izlemiş olduğumuzu imdb hatırlattı.
  • kendisi yaklaşık bir yıldır tanıdık tanımadık herkese övmelere doyamadığım ve sonunda hak ettiği ilgiyi gören call me by your name ile en iyi erkek oyuncu oscar'ına aday olmuştur. kazanacağına dair inancım yüksek. kazanamasa bile daha başarılı bir şekilde gelecekteki rolleriyle adından daha çok söz ettireceğini düşünüyorum.

    hakkında beni şimdilik hayal kırıklığına uğratan tek şey hiç haz etmediğim woody allen'ın yeni filmi a rainy day in new york'da rol alacak olmasıdır. umarım timothee ileride bundan dolayı pişmanlık duymaz, ne diyeyim.

    edit: ikitekerlibisiklet beni bilgilendirdi, ona çok teşekkür ediyorum. timothee, a rainy day in new york'tan kazanacağı parayı bağışlayacağını ve filmin reklamını yapmayacağını açıklamış.
  • interstellar, call me by your name, lady bird. call me by your name'le gelen 2017 en iyi erkek oyuncu oscar adaylığı. daha çok genç ve kariyerinin başında mükemmel ilerliyor. gelecekte büyük işler çıkaracak birinin ilk yıllarına şahit oluyoruz, bir oyuncunun seyirciye bu heyecanı verebilmesi mükemmel bir şey. ayrıca şımarık biri olmaması da kendisine daha fazla sempati katıyor. umarım harika bir kariyer onun olur, bize de harika işler izletir. saoirse ronan onu daniel day-lewis'ın gençliğine benzettiğini söylemişti, kariyeriyle birlikte benzemesini dilerim.

    yalnız call me by your name'de armie'yle ne döktürmüşsünüz be timothee. harikasın timothee. en iyi erkek oyuncu oscar'ını sen alasın timothee!
  • andre aciman kitabından uyarlanan call me by your name filminde muhteşem bir performans sergileyen genç oyuncu. bu rol ile oscara aday olmuştur, yolu açık olsun. aynı sene lady bird filminde de oynamıştır.
  • bu sene oscar almasa bile ileride kesin alacaktır ve 22 yaşındaki bu başarılı gencin adını ileride çok sık duyacağız.*
  • oyuncu olmak için yaratılan çocuk. ayrıca röportajlarını, söyleşilerini izlemek inanılmaz eğlenceli. komik, utangaç, mütevazı insan.
  • her gördüğüm fotoğrafına, videosuna ayyyy kuzumm kıyamam sana bennn diye sarılmak istediğim, inanılmaz yetenekli ve şirinlik abidesi aktör.

    call me by your name in veda sahnesinde, ağlamamak için boğazındaki yumruyu eliyle itmeye çalışması.... ahh beee !
  • bu oscar dönemi ona yaramıştır. bu yıl ödül almasa bile bir kaç yıla ödülleri toplamaya başlar.
hesabın var mı? giriş yap