• malumunuz olan savaş pilotu üzerine ben de bu ergen ile yaşadığım olayı ifşa etme kararı aldım.

    çünkü bu gibi adamlar olduğu yerde bitmiyor.. maalesef her yerde ve her yaşta yetişiyorlar ve bitecek gibi de durmuyorlar.

    bu işlere devam eden eziklere ders olması umudu ile.

    olayın özü şu ki ; yaklaşık 3 aydır en az 20 küsür hanımefendi'den şahsi fotoğraflarım kullanılarak tinder 'da sonrasında da telefon numaraları alınarak whatsapp yolu ile kandırıldıklarına dair birçok mesaj aldım.

    mesajların ortak içeriği ; en az 1 hafta ile 1 ay süre diliminde olmak üzere şahıs ile gayet samimi olmak üzere iletişim halinde oldukları , kişinin kendisini amerikan hastanesinde çalışan beyin cerrahı görkem olarak tanıttığı , iletişimin ilerleyen sürecinde de webcam ve fotoğraflar ile türlü cinsel içerikli isteklerde bulunması üzerine ve kendisinin karşılık olarak gönderdiği fotoğraflarda yüzünün hiç görülmemesi üzerine durumdan şüphelenip iletişimi kestiklerini, özellikle de şahsın bu işte tırnak içinde belirtiyorum '' çok profesyonel '' olduğunu belirtmeleriydi.

    insanlardan edindiğim ilk telefon numarası ile kendisine olan uyarılarım ve ulaşma çabalarım üzerine engellendim ve bu numara kısa bir süre sonra iptal edildi.

    sonrasında defalarca sosyal meyda üzerinden kendisine yaptığım uyarılar cevapsız kaldı.

    adam dur durak bilmedi ve takip eden süreçte elime yeni bir telefon numarası geçmesi üzerine kendisine ulaşmaktan vazgeçip şahıs ile ilgili cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulundum.

    yine insanlardan gelen şikayetler üzerine kendisi hakkında şikayetçi olduğumu belirtmem isterlerse kendilerinin de aynı yolu izleyebileceklerini söylemem üzerine kulağına gitmiş olacak ki edindiğim telefon numarasından geçtiğimiz hafta bir gecenin yarısında özür mesajları almaya başladım.

    belirtmek istedim ; benim 15 yaşındaki gelecek ile ilgili tadında meslek kaygılarım ve heyecanım , ve de birlikte ''sokakta'' vakit geçirmekten keyif aldığım arkadaşlarım vardı.

    bu yaş grubundaki insanların hormonlarının kulaklarından fışkırdığı aşikardır , bilinir fakat 15 yaşında bir çocuğun bu denli profesyonel sapık boyutunda işi yürütmüş olabileceği aklımın ucundan geçmezdi.

    aynı profesyonellik ile özürlerinin yanında yalanlarına da utanmadan devam etti.

    bundan sonrasında söz 15 yaşındaki tatlı su çakalı üç kağıtçı da :

    http://imgim.com/image/3393incii8945764.jpg
    http://imgim.com/image/3521incia7127624.jpg
    http://imgim.com/image/6704incik8561496.jpg
    http://imgim.com/image/img_8112.jpg
    http://imgim.com/image/8345incin8098062.jpg
    http://imgim.com/image/7417incib6882935.jpg
    http://imgim.com/image/2126inciu1152886.jpg
    http://imgim.com/image/img_8117.jpg

    yalan söylerken dahi anne baba üzerine yemin etmek , allah'ın rızasını istemek..

    bu gibi değerleri bu çocuklara kaybettirenler de utansın.

    ek : duyar kasanlara .. bu bir kimlik değil durum ifşasıdır.

    belki sizin olmayabilir ama tek bir insanın bile bu herif bana zamanında sapıklık yapmıştı yorumu benim itibarımı zedeler.

    kim olursa olsun adıma laf getirmem. size de tavsiye ederim gençler. ileride lazım olur.

    extra ek : tepkisel tinder'cılar öz vicdanınızı burada temizlemeye çalışmayın. kadınlarla sağa çekerek değil yüz yüze tanışmaya çalışın.

    15 yaş diye duyar kasanlar ve de buna çanak tutan hukukçu arkadaşlar yanlış varsa beni uyarsın zira bu düzeltme alıntı içerir.

    --- spoiler ---

    - çocukların ceza ehliyeti :

    12 – 15 yaş aralığındaki çocuklar: bu yaş aralığındaki çocukların cezai sorumluluklarının araştırılması gerekir. buna göre çocuğun yaptıklarının sonucunu anlayabilme ve fiillerini yönlendirebilme yeteneğinin gelişip gelişmediğine bakılır. söz konusu yeteneğin gelişmediği tespit edilen çocukların ceza sorumluluğu yoktur. yalnızca çocuklara özgü koruma tedbirlerine başvurulur. eğer çocuk fiilerinin sonucunu anlayabilme ve fiillerini yönlendirebilme yeteneğine sahipse, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde on iki yıldan on beş yıla; müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde dokuz yıldan on bir yıla kadar hapis cezası verilir. diğer cezaların yarısı indirilir ve bu hâlde her fiil için verilecek hapis cezası yedi yıldan fazla olamaz.

    --- spoiler ---

    bence bu ''çocuk'' çok yetenekli.

    uyarı üzerine : 15 yaşını doldurmuş kişilerin ceza ehliyeti olduğunu da öğrenmiş olduk.

    bu da burada dursun.

    --- spoiler ---

    15 – 18 yaş aralığındaki çocuklar: bu yaş aralığındaki çocukların cezai sorumluluğu bulunmaktadır. ancak, yaş küçüklüğü cezada indirim sebebi olarak düzenlenmiştir. buna göre ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde on sekiz yıldan yirmi dört yıla; müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde on iki yıldan on beş yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. diğer cezaların üçte biri indirilir ve bu hâlde her fiil için verilecek hapis cezası on iki yıldan fazla olamaz.

    --- spoiler ---
  • umarım aynıları insanların itibarı ile oynanmasını lüzumsuz bulan lümpen çakması yorumcuların da başına gelir.

    ek : doktor alerjinizi sikeyim.
  • bir çocuğu ifşa edecek kadar çocuk beynine sahip doktor ifşasıdır.
  • özel mesajla hakaret etmesi tatlu su ekşicilerine dert olmuş. çocuğun yalvarmalarına inat çok da sikimde cevabı beni güldürmüştür doktor bey,aynen devam.*
  • gerçekse kimsenin başına gelmemsi gereken çok kötü bir durum, yaptıklarınız da gayet doğru.
    değilse;
    (bkz: düşüyor mu böyle)
  • ulan bir de şikayetçi olan adamı haksız bulmuşlar.

    bunun gibi tipler işte bir kaç sene sonra haberlerde gördüğünüz tecavüz, taciz haberlerinin sanığı oluyorlar. bir insanın itibarını kazanması seneler alıyor ve çoğu meslek dalında bu itibar hem yeteneğinden hem de çalışma hevesinden daha önemli görülüyor. adam ay geçmiş üzerinden ulaşmaya çalışmış, çocuk geri yazınca da velisini istemiş. haksız bir durum yok ortada. az bile yapmışsın.
  • ergenliğin ayarını kaçırmış bir velet. hepimiz 15 yaşından geçtik, aklımız yeterince eriyordu ama böyle boklar yemedik.

    büyük ihtimalle "siksen yakalayamaz" diye düşünüp adamın çevresine sarkıntılık yapmaya devam ediyordu. çevrede olmayan, tanınmayan birine sarkıntılık yapılsa bile bu durumda ismini, itibarını korumaya çalışmak yanlış bir şey değil.

    şahsın aylar süren arayışın ardından çocuğu yakalayınca biraz sinirini çıkarması normal bence. dövmemiş, tehdit etmemiş. babanı ver demiş. en doğrusu da budur. sanal kimlik hırsızlığı resmen, hepimizin başına gelebilir. geçmiş olsun.

    edit: son aylarda fark etmiştim ama bu başlıkla birlikte emin oldum ki ekşi sözlük denen platform empatiden uzak, tamamen karşısındakini ezmeye çalışan, üslubu bozuk insanlarla dolmuş. troll olmaya mı çalışıyorlar, yoksa doğuştan mı öyleler, bilmiyorum. mağdur olan adama bir yığın saydırmışlar ya, inanılır gibi değil.
  • "15 yaşındaki tatlı su çakalı üç kağıtçı" artık ne kadar nefret doluysa içi...

    daha önce de yazanlar olmuş. 15 yaşında olduğu için aklı tam oturmamış ve haliyle çocuk. neden gülüp geçmek ve bir abi olarak hayat dersi vermek yerine böyle bir şey yapılmış anlamadım. bunun tek bir açıklaması olabilir. o da mesleğini kişiliğinin önüne koymak. ee kişilik yoksa yaptığın mesleğin de bir itibarı kalmıyor. nerden baksan tutarsızlık...
  • vay amk insanlar hakikaten bir acayip.

    tinder minder gibi boş beleş işlerle ugrastigi yetmiyormuş gibi bir de gitmiş adamın ismini cismini lekelemis o.cocugu.

    gerçekten temiz bir dayak hakediyor boyleleri.
hesabın var mı? giriş yap